1. 7001.
    +2
    Demek istedigim şu ; ben kızla dalgamı geciyorum kizda bana kizarak guluyor bazen el temasi oluyor ama kizda ayni sekil benimle dalga geciyor. Yani kiz icin bir nevi eglence kaynagiyim sadece.

    Simdi diyeceksin ki ciddi olmamissin veya yesil igib gormussun harekete gecmemissin ; 6 kizla bu sekilde konustum gerekenleri yaptim 2 sinden numara istedim vermediler. Diger 4 u zaten bana uygun degildi yas acisindan maksat pratik olsun diye konusuyordum.

    Kizdan numarasini istedim isim var ugrasamam falan gibi seyler soyledi ben de hic takmadim bozuntuya vermeden hizla uzaklastim bir dahada tek kelime etmedim.

    Benim anladigim kadariyla kizda su dusunce olusuyor bana karşi ; " lan su egoist kendini begenmise bak surekli dalga geciyo benimle. Acigini bulayim gostericem ona " .

    Isin en ilginc yani ben aslinda sorunun ne oldugunu biliyorum. Ardarda dalga gecmelerden sonra sıkılıyorlar, farkli bisey ariyolar. Sanki onlarin uzerinden prim yapiyormusum gibi hissediyorlar. Ama amk seninle is yerinde calisirken veya arkadas ortaminda cafede 10 kisi otururken ne kadar samimi olabilirim ki. Yani en fazla hangi okulda okudun nerde oturuyosun muhabbeti olur daha yeni tanistigin biriyle. 5 dk da numara alma kismina katilmiyorum daha dogrusu tecrubelerim yanlis oldugunu 2.gorusmede karsilasmada bu isin yapilmasi gerektigini soyluyor. Belkide diger yanlisim ilk seferde numara almamamdir. Bunuda zamanla tecrubelenerek ogrenicem.

    diger bi dusuncemde aslinda o taktiklerin hicbirini uygulamadan dogal halimle daha iyi iletisim kurdugumu anliyorum. Mesela biriyle tanismam ayni reyisin anlattigi gibi 3.kisiler uzerinden dalga gecmekle oldu. Ben o kisi hakkinda baskalarinada yaptigim 1 2 espriyi yaptim kiz guldu falan. Sonra ben taktikleri uygulamaya basladim. Iste hafiften dalga gecmeye basladim. Ilk dalga gecisimde guldu yok oyle bisey dedi gulerek falan. Sonra sustum ben. E amk kiz bisey soylemiyor muhabbet acmiyor ben bisey soylesem kiza muhtac gibi olucam dalga gecsem ust uste yine olmucak. Ben de kalkip gittim. Bikac sonra acigini yakaladim baya baya dalga gecilmesi gereken bi acik. Gectim dalgami hafiften baktim ilkonce guldu sonra karsilik verdi falan lan 2 gun sonra baktim biz baya baya atisiyoruz rapçiler gibi aramizdaki tek muhabbet birbirimizin aciklari komiklikleri. Sonra muhabbeti kesip nerede yanlis yaptigimj dusunmeye basladim.

    Burada ben reyisin verdigi taktiklere tak atmiyorum. O taktiklerin hepsi ise yariyor beyler. Sinifta tek kelime etmedigim okulun en guzel kizini reyisin verdigi beden dili ipuclariyla giblemedim kiz gozunu benden alamiyordu. Yani kizla tek kelime etmedim ama yaptigim hareketlerle kiz onu giblemedigimi anladi ve bundan rahatsiz oldu bana karsi cekim hissetmeye basladi. Ben de o zamanlar daha yeni bu basligi bitirmistim pratik eksigim cok cok fazlaydi cesaret edipte kizla iletisim kuramadim daha dogrusu kurmak istemedim. Arkadaslarimdan biri kiza agibti gercekten. Ben ayip olmasin diye ilismedim. Can arkadasim oldugu icin yapmadim bisey zaten. giblemedigim biri olsa affetmezdim iletisim kurardim ama ayarlayabilirmiydim %30. Pratik eksigim cok fazlaydi nerde ne diyecegimi bilmiyordum o zamanlar.. simdi yavas yavas ogreniyoruz.

    Hayatin her saniyesi bir tecrube beyler. Butun gun got buyutmekle te tecrube kazanilmiyor. Sokaklara cikmak gerek hayati yasamak gerek.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster