/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 576.
    +9
    Geçtik akşama doğru lisenin önüne . Okul zamanında bile bu kadar uğramıyorduk ..
    Bekliyordu 2 kişi , bizde 4 kişiydik ama memduh siz durun biz gideriz gagiyle dedi . Gökhan hayır desede kaldı . Memduh öyleydi kolay kolay bişey istemezdi ama isteyince olurdu . Gittik durduk önlerinde , Sinem dedi uzun olan , benim sevgilim sırf kıskandırmak için takıldı gökhanla . Uzak durmasını söyledim durmadı , şuan hala sevgiliyiz kullandı onu , çıkmayın birdaha yolumuza dedi . Memduh giberim yolunuzu bir daha bu mahalleye ayak basarsanız bu sefer hepinizi gömerim lisenin bahçesine dedi . Memduhta bıkmış artık herkesin " yoluma çıkma bir daha " demesinden . Gittiler çocuklar , söyledik Gökhana olanları , ama pek giblemedi , zaten gittiğini biliyorduk ..

    Anneme akşam yemeğe Defneleri çağırmak istediğimi söyledim , annesi ve babasıyla mı ? Dedi , evet dedim . Olur dedi ben hazırlanayım dedi .
    Gittim ve Dedneye söyledim sonra beraber çıkıp kapıdan davet ettim , kabul etti Asiye teyze . Akiam geleceklerdi bize , bu büyük bi gelişmeydi , darısı istemeyeydi * Eve döndüm hemen , annem hiç kullanmadığı şeyleri koymuştu bahçede ki masaya , şaşırmıştım hayırdır validem dedim , gelinim ve ailesi geliyor hazırlanayım dedim dedi. Ulan harbiden bir kaç yıl sonra evlenecektik biz . Buzluktan çıkardığı sarma ve mantıyı yaptı , zaten bir kayserilinin dolabında sarma (dolma) ve mantı yoksa çakma kayserilidir .. Harika bir sofra kurduk birlikte . Geldiler sonunda , onlada bayağı bi hazırlanmışlardı . Oturduk sofraya Salih amca biliyordu babamın durumunu bu yüzden hiç sormadılar . Sadece işleri nasıl gibisinden soru sordular .. Salih amca inceden giydiriyordu bana daha gençsiniz felan ama o da biliyordu ciddiyeti ve Defneyi benden daha çok seviyordu onu üzmesi imkansızdı . Uğurladık onları , evlerine kadar yürüdüm Salih amca tekrar teşekkür etti ve babam gelirse yemeğe beklediklerini söyledi tamam diyip gittim eve , arayıp söyleyecektim babama ..
    ···
   tümünü göster