/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +279 -95
    Şimdi bu arkadaşlar neden maldır açıklayacağım;

    Öncelikle bu arkadaşlar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'üde kendilerinden sanırlar. En büyük hata zaten bur da. Bir çoğu kız düşürmek, cool gözükmek için komünisttir bu arkadaşların.

    Kendi fikirlerine uymayanlara tepeden bakmayı severler, ezmeye çalışırlar, cahil damgası vururlar, genelde herşeye karşıdırlar. Kadın-Erkek eşittir, LGBT candır, özgürlüktür diye bağıranda bunlardır. Bir tane vatan haini k*rt için ortalığı birbirine katan da bunlardır.

    işleri güçleri doğadır, doğa aşağı doğa yukarı. Yok 3. köprü yapılmasın, yok o yapılmasın vs vs. Not: Gezi Parkının yok edilmesine bende karşıydım.

    Her neyse konuya dönecek olursak, ben burda Türk komünistlerden bahsediyorum ve diğerleri de beni bağlamaz zaten.

    Şimdi bizim komünist arkadaşlar Türkiyede bilimin, sanatın gelişmemesinin sebebini hep Müslümanlıkta bulurlar. işleri güçleri nasanın yaptıklarını gösterip " Bak adamlar marsta su bulmuş, bizimkiler hala din, min " gibi klişe laflarla akılları sıra birşeylere karşı çıktılarını sanırlar.

    2. NOT: AKP'li değilim amk, öyle birşey diyen olursa şimdiden amk bu bana yapılmış bir hakarettir.

    giblenirse konuyu daha da açacağım

    Edit: Hiçbir şekilde beğeni amacım yoktur, 1000 tane de cugu gelse gibimde değil. Bana burda cahil vs kavramı yapanlardan çok daha bilgili olduğum kesindir. beni salak saçma akitlerle karşılaştırmayın
    ···
   tümünü göster