/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +5 -1
    düşüncelerini ilgiciliklerini bencilliklerini egoistliklerini duygularını sosyal populeriteye ilgilerini dedikodularını bilmeden konuşmalarını gerçekleri reddedip kendi bildiklerini yapmaları karşısındaki ile empati kuramamaları erkeklerin onlar için söylediklerini yalanlamalarını kız olduğu için kendilerini sanırım ayrıcalıklı sanıp heryerde kaba ve küstah olmaları diğer değerlere (yaşlılar fakirler vs.) saygı duymamaları huurlukları utanmamazlıkları (kız dediğin utanır hacı giberler).. kısacası nefes almalarından tiksinir oldum saysam sonsuza kadar yazmam gerekir herhalde.

    edit: mesela kendinin burda kız olduğunu belirtmen bile ilgi huurluğunu gösterir ve büyük ihtimal liseliden yukarısı değilsin.

    edit: aklıma geldi yazayım şuraya kızların popüler kişilerle takılma isteği ve kendilerini bu şekilde tatmin etmeleri. şeyde var; senin yaşlarda huur çocuklarıyla takılıp büyüyüp evde kalıncada okumuşlara yaslanmanız, beleş yaşamanız hiç bir dünya görüşü olmadan sorgulamadan "gavurlar"ın istedikleri şekilde bilmeden sorgulamadan yaşamanız... konu konuyu açıyor neyse senin gibilerine zaman harcamaya değmez hadi lütfen şimdi gibtir git sözlükten.
    ···
   tümünü göster