/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +4 -2
    75-80 kişinin çalıştığı bir fabrikada dış ticaretciyim panpalar, işçilerin içeride tuvaleti olmasına rağmen ısrarla gelip idari kadronun tuvaletine sıçıyorlar , uyardık kağıt astık hala aynı devam ediyor. Ya yanlış anlaşılmasın kimseyi küçümsüyor değilim ancak dıbına koyuyorlar tuvaletin. Yani folloşunu çıkartıyorlar, takum geliyor kokudan sıçasım kaçıyor amk tuvaletinde. Kaç defa yönetimle konuştum giblemediler. Bir önceki iş yerinde denediğim ve işe yarayan dahiyane yöntemim geldi aklıma.

    Sabahtan beri kakamı tuttum, artık patlama noktasına geldi koştum tuvalete. Tuvaletin deliğinden hariç her yere sıçtım ve temizlemeden çıktım. ( Maksatım içeriden birisi yaptı dedirtmek, böylece kalıcı önlemler alınacak. Bir önceki iş yerinde yaptım olmuştu ) Amk tuvaletten çıkarken patronla çarpışıyorduk nerdeyse, o da sıkışmış koşturuyor içeri.
    +Çekil oğlum çekil.
    - Abi bi dk girme.
    +olum çekil.
    - Metin Abi bir dk girme içeri.
    +evladım hastamısın lan çekil sıkıştım.

    ( işte sıçtık beyler, ulan nasıl açıklayacam o tabloyu herife. Olan oldu diyip sıvama bölümüne geçtim, ya abi girme leş içerisi. Hayvanın birisi girmiş dağa taşa sıçmış içeride, temizlikçiye gidiyodum bende... Beyler inandı mı inanmadı mı bilmiyorum ama, ieçrdeki manzaradan sonra öyle bir bakış attı ki bana, sanırım inanmadı. Hay ızdırabını gibeyim emii )

    Not : Yavaştan iş bakayım ben.
    ···
   tümünü göster