/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 2476.
    +86 -2
    Şimdi burada 3,4 tane dalkavuk yorum yapmış. Dün rahatsızlandığım için yazamadım. Yazar tıkanması yaşıyor demişler. Ben yazar değilim.
    Tehdit etti demişler ben kimseyi tehdit etmedim. Aksine size her şeyi yazmıyorum okursanız kendinizi ritüelin in içinde bulursunuz diye.
    Biri demiş ki ; Bunlara inanacak kuş beyinli varmıdır demiş. Benim yazdıklarıma inanmayın. Kim ne derse desin inanmayın. Peki soruyorum. Bana yada bir başkasına inanmamış olman, bu olayların gerçekliğini değiştirir mi? Eleştiri yapacaklar tabi yapsın. Ben karışık yazar dırım yada imla kuralları yoktur. Adam derki düzgün yaz anlayamıyoruz. Başım üstüne ...
    Ama burada gelipte yazar tripleri atıyor diyen varsa durmasın burada.Ben burada en başta ne dedim. 1 kişi bile dinlese anlatacağım. Şimdi dinlemeyecek olanlar sessizce uzaklaşsın.
    Ha birde duaları at diyenler var. Ben bunları bir yerimden uydurmadım. Gizli ilimler hazinesi diye bir kitap var. O kitap eski bir kitap, yeni baskıları var 5 kuruş vermeyin onlar gerçek değil. Bulun o kitabı her şey yazıyor. Cinlere hükmetmek isteyen kardeşler varsa aranızda hemen kendine gelsin. Dünün hükümdarı bugünün hizmetkarı olur. Bunu ben yazdıkça anlayacaksınız. Buradan çıkaracağınız çok ders olacak.
    ···
    1. 1.
      +53 -3
      inanmak istiyorum ama nedense inanamıyorum çok güzel yazıyosun severek okuyorum ama sonuçta Allah varlan onun izni dısında kim ne yapabilir amk şeytan dediğimiz mahlukat bile bize doğrudan bulaşmazken(dolaylı yoldan vesvese veriyor o ayrı) cinler kim oluyi amk onlarda sonuçta farklı bir alem(Allahın kulu) belki onlarda kendi aralarında böyle hikayeler yazıyolardır yok insan gördüm insan musallat oldu gibisinden
      ···
      1. 1.
        +4
        Onlarin da iyisi kotusu, imanlisi ve imansizi var. Onlarin da bizler gibi imtihani var. Sanirim adam akilli olanlari kimseye bulasmiyor adam gibi vadesini dolduruyor. Dinden imandan cikmis olanlari ise bu gibi hikayelere sebep oluyor, Allahin verdigi iradeyi boyle piclik yapmayi tercih ederek kullaniyorlar. Belki. Bilmem.
        ···
    2. 2.
      +7
      Allah istemeden yapamazlar evet. Senin de imtihan bu Berkecan napacan takdir
      ···
    3. 3.
      0
      korkmadıgın . fıncan .ot.mot ne sıkımse kullanıp cagırmadıgın veya bu ıslerle ılıskısı olan ınsanlara yakın olmadıgın surece bı sıkıntı olmaz .
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster