/i/Tespit

  1. 1.
    +220 -36
    Evet bayanlar beyler amerikali kizlar boyleyken Türk kizlari neden değil.

    1. Türk erkekleri aşırı derecede abaza:
    Bu ne demek. Beyler amerikali tas gibi hatunlarin facebook vb. sosyal ortamlarda içeriklerinin begeni sayılarına bakin 50yi gecmez. Biz de shoptan surati gorunmeyen azicik meme gosteren kezbanlarin begeni sayisina bakin. 200 belki daha fazla. Adamlar sosyal ortamda bile kizi giblemiyorlar. Biz elimizden gelse facebooktan gibicez.

    Abazaliktan devam edersek. Metro da metrobüste hatta direkt sokakta bir kadin geçtiğinde erkeklerin tavirlarina dikkat edin, gotu basi bi komple suzerler. Suzulen kadin begenildigini dusunur kendini guzel bulur, gotu kalkar. Amerika da adamlar kadinin gotu guzelse gotun guzel diyoki kadin kendini guzel sanip ego yapmasin gotu kalkmasin.

    2. Eğitim sistemi: felsefe dersleri bizde hic giblenmez. Ama oldukca onemlidir. Estetik nedir, estetik acidan guzellik cirkinlik nedir? Bunlari felsefi olarak öğrencilere aktarabilseydik, her kadin yakigibli erkegin, her erkek guzel kadinin pesinden kosmazdi. Amerikada cok guzel bir kadin cok çirkin bir adamla ya da cok cirkin bir adam cok guzel bir kadinla birlikte olabiliyor. Cunku estetik acidan guzelligin bir yalandan ibaret oldugunu biliyorlar. Beyler rihanna daki amda, bizim aysedeki am degil mi. Yapmayin allah askina.
    Sirf bu estetik kaygidan kizlarin gotunu biz kaldirdik beyler.

    3. gibisi kutsal saymak: Erkek ve kadinlar icin sex ihtiyactir. Ama sex yapmak bizde kutsallastirilir. gibisebilen adam gibisemeyen adama ustunluk taslar. Kizla mesajdan sex muhabbeti acabilen adam kutsal sayilir. Cirkin kizlar genellikle sevgili edinemedikleri icin, bir erkekle konustuklarinda onu kaybetmemek icin ugrasirlar. Yani bu kizin sizin icin her seyi yapicagi anlamina gelir. Bu sirada kizi gibebilmek icin soylediginiz guzel seyler. Kizin gotunu kaldirir ve artik o bir kezban olur.

    4. gibis sirasindaki konusmalar: eger gibis sirasinda partnerizr ayarsiz sekilde iltifatlarda bulunursaniz, sen meleksin, sen askimsin, sensiz olurum vs. iliski sonrasi kizin gotu kalkar ve kiz birdahaki sefere size vermez.

    5. Yokluk: yukarda saydigim bu maddelerin uygulanmasi sonucu gotu kalkan kizlar yuzunden erkeklerimiz yalniz bir basina dolasirken, onune gelen kıza yazarak, cirkin olsa bile sirf icindeki acligi gidermek icin onun gotunu kaldirarak, ulasilmaz hissettirir ve dongudeki yerini tamamlar.

    Sonuc mu sonuc olarak beyler kizlarin bize yaptığını onlara yapmaliyiz.

    giblememeliyiz. Iste olayin sirri bu. Kizlari giblemeyin beyler. Bunu hepimiz yaparsak suan biz nasilsak kizlar bize karsi oyle olucak. Sonra her sey daha normal hale gelicek.

    giblemez kalin, Hoşçakalin.
    ···
   tümünü göster