1. 126.
    +3
    pvp'si efsane ancak oyun bildiğimiz mmorpglerden biraz farklı. hadi git quest al onu yap sistemi yok. scoutlar ile konuşuyorsunuz o size kalplerin olduğu yerleri gösteriyor siz de o kalplerin bölgesine girdiğinizde ekranın sağ üstünde bir quest şeysi beliriyor, oradaki talimatları yaparak level kasıyorsunuz. ve oyun sizi roleplay yapmaya zorluyor. haritanın sağında solunda rastgele çıkan eventları yapıp karma puanı toplayınca bu kalp şeklindeki questleri yaptığınız yerleri açarsanız onlardan karma puanı karşılığında başka yerde bulamayacağınız itemları alabiliyorsunuz.
    oyunun skill sistemi de çok hoş. her class'ın oynanış tarzı birbirinden aşırı derecede farklı. ayrıca kullandığınız her bir silah için ayrı skiller açılıyor.
    oyunda beş tane class var. bunlar:
    human: bildiğin insan
    norn: bunlar da insan ancak buz ejderini yendikten sonra kuzeye yerleşmişler. skyrimi ve onun kültürünü seven binler bu class'ı da sevecektir.
    charr: hayvan adamlar. yani lafın gelişi değil. cidden hayvanlar.
    sylvari: ot adamlar. böyle ağaç şeklinde filan. oyunun asura'dan sonra en tipsiz kadınları bu ırkta
    asura: oyunun gnome kültürüne en yakın olanı. küçük tuhaf yaratıklar.
    bu zamana kadar elimden geçen üç tane class oldu onları anlatayım:
    elementalist: bence oyunun en taşaklı sınıfı. ateş, su, toprak ve hava (lightning) büyüleri yapabiliyor ve bunu oyunun başında seçip o ağaçtan gitmiyorsunuz. dört elementin beş büyüsü toplamda yirmi büyü emrinize amade. ki bu yirmi büyünün de başka tür silahlarla olan kombinasyonlarını düşününce ortaya 50 - 60 civarı bir skill sayısı çıkıyor ki bu inanılmaz bir rakam. dediğim gibi oyunun en rahat sınıfı. balyoz, kalkan, balta ve ok yaratıp bunları kullanabilir (en sonunda fiery greatsword diye çok inanılmaz bir silahı açaibliyorsunuz), dilerseniz o an seçtiğiniz elemente göre bir elemental çağırabilirsiniz. pvp'de ana bacı gibiyor.
    mesmer: oyunun rogue'u gibi bir şey. biraz daha mistik. olayı sürekli farklı tür ilüzyon yaratıkları çağırıp onlar ile senin üzerine saldırmak ve bitiş hareketi ile üzerinde hakimiyet sağlamak. pvp'de uzmanların elinde tam bir işkence aletine dönüşüyor.
    necromancer: pek oynamadım ancak saldırı manevraları aşırı hızlı ve çok çabuk yaratık kesebiliyor. pvp'de denemedim.
    eğer benimle beraber oynamak isteyen binler varsa vabbi serverında human tarafındayım. reidom'u ekleyin ben çıkarım. oyun hakkında daha bilgi yazardım da üşendim dıbına koyim.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster