/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 376.
    +8
    ""

    Aslında bakarsanız hayatımda yeteri kadar sıkıntı çekmiştim . 7-8 ay kadar bir süre sonra sınava girip gidecektim uzaklara anlayacağınız daha fazla sıkıntı olmasın diyip Defneyle takılmamayı düşünmüştüm . 7-8 ay sıkacaktık dişimizi . Ben bunları düşünürken çaldı telefonum , Defne arıyordu , cevap vermedim . ilk dakikadan plana ihanet etmeyelim dedim . 2 dakika sonra tekrar aradı bu kez meşgule attım , ama tekrar aradı , bu sefer açtım . nerdesin kapının önünde kaldım ağaç gibi annende yok evde dedi . Az önce uzak durma kararı aldığım kız kapımın önünde bekliyordu .
    - ne yapıyorsun kapıda
    - Kek yaptım da ondan getirdim nerdesin bekliyorum . Dedi
    Geliyorum diyip kapattım , kardeşlerim ve annem teyzemlere gitmişti , hızlı adımlarla gittim eve . Bahçe kapısının önünde bekliyordu . Beni görünce elinde ki pembe kabı yere koyup koşar adımlarla geldi bana , sarıldı . Şaşkınlıktan elimi dahi kaldıramadım , sarılamadım .iyi misin ? Dedi , galiba hiç olmadığım kadar iyiyim dedim gülerek , oda tebessüm etti utanarak .
    Eee ne getirdin bakalım hastana , dedim kendi ellerimle kek yaptım diye karşılık verdi . Bahçemizde pek kullanmadığımız oturma köşesi vardı oraya gittik , yedik biraz sohbet ederek . Konuşmanın tamda vaktiydi aslında ki konuştukta...
    ···
   tümünü göster