/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -1
    Beyler bu rusyayı kurşun geçirmez sanıp yanında türkiyeyi ezenler görüyorum. Olum ne gevşek insansınız lan, tamam gerçekçi oluyosunuz falan da gibmişim rusyasını biz türküz lan olum türküz türk. Çağ açıp çağ kapatan bi milletiz kendimizi, üstünlüğümüzü, savaşçı ruhumuzu, vatana verdiğimiz değeri bilip de konuşun. Bu ülke 100 önce ne yokluklarla bu vatanı kurtardı şimdi hiçbir güç bu ülkeyi yıkamaz. Belki dış politikada çok iyi adımlar atamıyoruz ama şunu unutmayın ne silah ne para ne toprak, bir milleti üstün kılan tek şey o milletin bayrağa, vatana, toprağına, dinine olan inancıdır ve düşmanlarımızda bulunmayıp bizde bulunan tek şey budur. Milletimizin ülkesi için çalışıp alanında en iyi olma çabasıyla bu ülke kalkınacak, gerçek gücünü hissedecek, dünyaya hükmünü duyuracaktır.

    inşallah öyle günler gelecek. Bunun için atamızın da dediği gibi kudreti damarlarımızda hissedip milletimizin üstünlüğünü dünyaya duruyaracağız.

    Özet: ülkenizi sevin, gücünüzün farkında olun, adam olun, vatan için çalışın, elinizden gelen çabayı gösterin, vatan millet bilinci olan iyi evlatlar yetiştirin. Boyun eğmeyin, türk milleti asildir, mensubu olduğunuz milletin hakkını verin.
    ···
   tümünü göster