/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +32 -1
    amcık ağızlı ona bakarsan baban ananı çatır çatır gibmese sen olmazsın sokuk. hayatın düzeni bu .nikah kıyıldıktan sora o iş özele girer . Şöyle düşün . Çocuk yapma çalışmalarına başladınız mı canım ? hmm deniyoruz ama kısmet işte.
    demek istiyo ki içeri boşalıyomu seninki ? evet içime akıtıyo ama bakalım artık . seçim senin ister ablana kevaşe gibi bak ister evli barklı kadın gibi.

    aq bende ne savundum ablasını .
    ···
    1. 1.
      +11 -1
      normalde cinsiyet eşitligine inanan biriyim,ama eninde sonunda hepsi yannantan geciyor, hayal edince icim kotu oluyor, gunluk yasamda arkadasim olan butun kadinlar bir yerde kendini gibtiriyor, ailemdeki sulalemdeki kadinlar da ayni sekilde, aksi mumkun degil zaten, onlari boyle kabullenmek gerekiyor ama kabullenince de icimden bir gram saygi gelmiyor karsi cinse.ya sen ki haşmetli kallavi okka bir yannanı ağzına alıp gırtlağına kadar koklemissin, agzindaki her salgiyla abdest aldirmissin o acimasiz, kınından cikmis kontrolsuz erkeklige, elin addıbına memelerini mincik mincik ettirmissin, morarana kadar meme uclarini emdirmissin, adamin kafasini klitorisine bastirirken cigliklar icinde orgazm olmussun, damarli ve ter salya karisimina bulanmis o yarragi icinde gezintilere cikarmis, kucaktayken adeta meslegind kemale ermis bir oryantel dans sanatcisi gibi mumkun olan her spiral bel hareketini yaparak partnerinin zevkten ellerinin ve ayaklarinin karincalanmasini saglamissin. Hatta o kadar ileriye gittiysen o dapdaracik, tendonlarin lifleri cildin alt katmanlarina yapismis, sımsıkı züt deliğini adeta henüz çaylak olan gürbüz bir bürokratin mektup acacagiyla mektup zarfini hunharca desmesi misali bir adamin yarraginin kafasini once morartana kadar emmis sonra o kafayi aheste bir hamlede o mazlum züt deliginin icine buyur etmissin, sonra iki hamlede disarda sabirsizlikla bekleyen damarli govdeyi icine almissin.Bu esnada aci ve zevk karisimi kasitli haykirirslarinla partnerini daha da tahrik edip kendini daha da gaddarca gibtiissin.E bre kevaşe ben sana nasil saygi duyayim ?
      ···
      1. 1.
        +5
        Dikeldi..
        ···
      2. 2.
        +1
        ISLANDIM
        ···
    2. 2.
      0
      lan amcık sen aile öylerinin ferre dakiler gibi mi gibiştiğini sanıyon mk malı öyle gibişse gibişse yeni nesil ferre izleyenler gibişir ben 18 yaşındayım ben öyle bişey yapmam ama
      ···
      1. 1.
        +1
        Yazmandan 15 yasinda oldugunu anladik sg ders calis baban seni okutacak diye gotunu yirtsin sen gel burda tasak gec
        ···
      2. 2.
        0
        mk harbi nasıl yazmışım lan ben öyle kendime kahkaha attım mk
        ama 18 yaşındayım ve ben evlendiğimde karıma asla öyle şeyler yapmam
        ve yaptırmam sonuçta o sizin karınız mk karınızın azını mı gibiceksiniz mal mısınız
        mk o karın çocuklarını yanağından öpücek seni dudağından öpücek sende onun ağzını gibceksin öyle mi sizin ben aklınızı gibeyim mk salakları müslüman olduğunuzu unutuyorsunuz arada mk o gavurlara uyuyorsunuz
        ···
    3. 3.
      0
      O değilde adam cinsiyet eşitliğine inanırım diyo ve bunları söylüyo. Demekki inanmasa ne olcak amk
      ···
    4. 4.
      0
      Şukunu aldın helal
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster