/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 2026.
    +87
    Ayağa kalktım. Ben kalktığımda hemen yolu açtılar. Bana saygı duyuyor gibiydiler. Peki beni düne kadar öldürecek olan bu şerliler, neden beni korkutmamak için insan sureti ile gelip, birde bana saygı duyarcasına insani hareketler sergiliyorlardı? Kafamda her geçen saniye farklı ve bambaşka sorular oluşuyordu. içimden onların gitmesini istedim ve kalabalık bir anda yok oldu. Eve gittim babam ve dedem hala camideydi. Annemle oturduk, annem hep iyi misin-iyi misin diyip durdu. Bende dışarıda olanlardan hiç bahsetmedim. Korkum yoktu artık, olanlara alışmışmıydım, yada artık bu evlilik sayesinde onların gözünde bir statüye mi girdim bilmiyordum.
    Gece denem ve babam beni çok okudular. Babam hoca yı ve damadını 2. Kazığından dolayı çok sefer aradı, ama hiçbir aramamızda ulaşamadık. Gece olduğunda beni uyutmak istemediler. Gündüz uyu gece uyursan yine onları göreceksin diye beni uyutmama ya çalıştılar. Ama ben artık onları görmekten korkmuyordum. Zaten beni korkutacak surette gelmiyorlardı. Ama unuttuğum bir şey vardı ki o gece kafamda artık bir şeyler yerine oturacaktı, ama gördüklerim kapılacağım gafletinde fitilini ateşleyen olay olacaktı.
    O gece uykumun çok olduğunu söyledim. Zaten bana bir şey yapmak isteseler sizi yine uyuturlar dedim. Benim korkmadığımı anlamışlardı. Söylediklerimde mantıksız değildi. O gece annemle ben yerde, dedem ile babamda karşılıklı iki koltukta yattılar. Uyudum
    Gece nasıl uyudum bilmiyorum, Günlerin yorgunluğu idi beklide… Gece bir ses ile uyandım. Adımla seslendiler. Kalktım yatakta doğruldum. Karşımda pencere vardı. Burası yattığım yer değildi. Ben yatak odasında uyanmıştım. Pencerenin önüne ilk gördüğüm şerliler vardı. Bana neden insan suretinde görünmediler anlamadım. Beni korkutmaya çalışıyorlardı. Gözleri ateş saçıyor ve çok sinirli bir surat ifadeleri vardı. Korkmuyordum yinede, onca şeyden sonra bana korkunç gelmiyordu. O anda inanılmaz bir şey oldu. Akşam deponun üzerinde oturduğumda yanıma gelip sonra bana yol açan 100 lerce şerli bir anda oraya geldi. Karşımda duran ve beni korkutmaya çalışan 3 tane şerli yi kollarına girip ayakları yerden kegib bir şekilde camdan çıkıp gittiler. Beni korkutmak için gelenlerin acı çığlıkları hala kulaklarımdadır….
    ···
    1. 1.
      +18
      bide derdimki uyku düzenimin dıbınakoydunuz geceleri zırt pırt uyandırmayın derdim amk
      ···
    2. 2.
      +5 -3
      ben cozdum gibi sanirim.bu abimizin evli oldugu cin taifesi zuzula kabilesi. digerlerinden guclu serli bi kabile.o korkutmaya gelen cinler yanlis adama bulasmis oldu yani zuzulaya gore gucsuzlerdi
      ···
      1. 1.
        +27
        Pembe dizimi lan bu yogaammmına
        ···
      2. 2.
        0
        e öyleyse bunu tutup niye başka kabileyle evlendirsinler amk ayrıca bağlantısı ne ki
        ···
      3. 3.
        0
        onu gorucez hoca neden evlendirdi onuda okuycaz dha bitmedi yani
        ···
      4. 4.
        +16
        cin aşiretleri arasında kan davası çıkacak gibi
        ···
      5. 5.
        0
        ulan dedigim cikmis niye eksilediniz amk
        ···
      6. 6.
        0
        adamın cinden ordusu var amk dağılın
        ···
      7. diğerleri 4
    3. 3.
      0
      bu 3 şerli yanlışlıkla öldürdüklerin heralde değil mi panpa..
      ···
      1. 1.
        +13 -1
        Ölmüş ölmüştür söylediğin de laf mı senin panpa?!
        ···
      2. 2.
        0
        yaa olayların başlama sebebi olan ilk 3 taneyi öldürmüş ya bilmeden onu demek istedim..

        aşağıdaki panpa hayaleti değil de ne bileyim yaa onların kabilesindendir belki hakketten saçma laf etmişim :/
        ···
      3. diğerleri 0
    4. 4.
      +1
      cinin ölüsünün hayaletimi gelicek panpa, bence oyun oynuyolar yine bizimkine, aklını çeliyolar
      ···
    5. 5.
      +3
      olm 100 lerce şerli bir anda oraya geldi. Karşımda duran ve beni korkutmaya çalışan 3 tane şerli yi kollarına girip ayakları yerden kegib bir şekilde camdan çıkıp gittiler. Beni korkutmak için gelenlerin acı çığlıkları hala kulaklarımdadır…. yazdığında damarlarım kabardı gaza geldim lan. kulağımda vii völl vii völl rak yu şarkısı çalıyo. zuzumbilesinin aslanları helal olsun.
      ···
    6. 6.
      0
      üstad sana şimdi şaka da yapılmaz emrinde bir sürü malumlardan var. neyse okumaya devam
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster