/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +46 -3
    Ne oldu arkadaşlar? Ne oldu da birden Nato'nun şımarık çocuğu haline geldikte Rusya'nın ihlalini emperyalist birliğine şikayet eder duruma düştük?

    Ben size söyleyeyim. Bu güne kadar Rusların savaşıpta bir türlü üstesinden gelemediği Çeçen komutanların tamdıbına yakını Türkiye ile Rusya arasında yapılan anlaşmalar sonucunda istanbul da öldürülme kararları çıktı. Bu konuda hem fikir miyiz? Rus istihbaratı geldi dağlarda şehirlerde vuramadığı çeçen komutanları Türkiye ile yaptıkları anlaşmalar sonucunda istanbul da infaz ettiler. Peki Rusya ile bu kadar karmaşık ilişkilere sahip olan Türkiye ne oldu da Rusyayı natoya şikayet eder duruma geldi?

    Cia ve Akordu tarafından eğitimi süren islami terör örgütleri ve işid üzerine Rusya tarafından yapılan 3-5 ekim 2015 hava harekatları sonucunda ne olduysa birden bire öyle bir algı operasyonu yapıldı ki. Resmen sanal ortamda Rusya ile savaşa girene kadar her haltı yedik.

    Faceyi bir açtım Atatürkçüsünden Milliyetçisine Akplisinden bilmem neycisine kadar hepsi Rusya aleyhine şeyler yazmışlar.

    Şimdi Aktroll söylemi olacak fakat Büyük resmi görmemiz gerek arkadaşlar. Bu öyle bir aldatmaca ki bu öyle bir şerefsizce yapılan algı yönetimi ki toplumun her kesiminde yankı uyandırdı. Zaten toplulumuzda var olan bir rus düşmanlığı mevcut yapıyla harmanlığında müthiş bir algısal karmaşa yaşandı.

    Öncelikle şunu belirtmek isterim ki. Işidin ırak ve suriye üzerindeki karşı konulamaz yükselişi?

    O namı değer ırak hava savunma sistemini 2 günde halledip askeri savunmasını 1 hafta içinde yerle bir eden ve sadece yerel direnişçilerle savaşan ABD ne oldu da işidi vuramadı? Ne oldu da Rusya işidi gerçek anlamda kayıplar vererek imha etmeye başlayınca Türkiye Almanya Fransanında içinde bulunduğu Nato isimli Topluluk ayaklanarak Birden bire Rusya düşmanı bir hal almaya başladı?

    Işidden gelen Ucuz petrolü alamayan Almanya mı? işide silah satan Abd mi?
    işide insanı yardım ve yataklık yapan Türkiye mi?
    işide Finansal yardım yapan Suudlar mı?

    Kim dıbına koduğumun kim? Bana biri açıklasın.

    Şimdi adamlar çıkmış diyorlar ki Rusya Türkiye hava sahasını ihlal etti. Ulan dıbına koduğumun evladı adamlar Suriye'nin bütünlüğü için orada. Suriye'nin Parçalanmış halini gördük zütümüzün dibinde Akdenizden Hazara kadar Kurdistan devleti kuruldu haberiniz yok. Adamlar kendi petrollerini satıyorlar kendi ekonomilerini oluşturdular ama Türkiye iki üç destek sağladığı eli kanlı islami cihad nursa vs örgütlere Rusya tarafından darbe indirilince bir anda Nato'nun şımarık çocuğu oluverdi.

    Ulan senin mevcut düzende Rusya ile beraber saldırlar düzenlemen gerekli Rusya ya yardım etmen gerekli. Yok efendim Ruslar Hava sahamızı gibmiş atmış. Hava sahamızın dıbına koymuş. Ulan dıbına koduğumun evladı senin hava sahan diye bir şey olmadığı bir defa daha gördük şükürler olsun. Hala ABD nin bir numaralı köpeği olma yolunda hızla ilerliyoruz öyle ki Rusyayla müttefik olmayı bırak stratejik ortaklık bile yapmamıza izin vermiyorlar.

    Şu yapılan algısal karmaşalarıda gördükten sonra iyice soğudum bu ülkeden. dıbına koduğmun k*ürtlere bakın hangi biri ses çıkartıyor olanlara? Ne oldu Türkiye düşmanı Kürtler Hadi rusyayının yanında olsanıza? Ama yok Rusya'nın gelip üzerlerine bombalar yağdıracağını adları gibi biliyorlar. Yıllardır NATO düşmanı olan DHKP-c Nerede lan? Nerde PKK? Hadi biriniz ses çıkartın Rusyaya yapılan yanlış diyin?

    Siz işte bu kadar iki yüzlü şerefsiz pisliklersiniz. Herkes kendi çıkarının bittiği yerde susar arkadaşlar. Bu yüzden benden size tavsiye hepiniz kendi beyninizle düşünün. Kimsenin beynine ihtiyacının olmasın.

    Bu şekilde giderse Rusya iran ve Çinin desteğini hepten kaybedeceğiz ve Nato'nun tescilli köpeği haline geleceğiz. Buradan NATO düşmanı DHKP-C itlerine sesleniyorum? Nerdesiniz lan Hadi Türkiye'nin Rusyaya NATO üzerinden yaptıklarına kınasanıza? zütünüz yemiyor değil mi? PKK ananızı giber yoksa dağda. Eskiden yaptıkları gibi kazıklara oturturlar...

    Diyeceğim o ki o kadar zütlek bir ülkede yaşıyoruz ki. Ne kürdü Kürt ne Türkü Türk. Sonumuz hiç iyi görünmüyor benden size söylemesi.

    iki üç islami örgüt için koca Türkiye halkı NATO ya satılıyor haberiniz olsun ona göre.

    iYi UYKULAR TÜRKiYE...
    ···
   tümünü göster