/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1751.
    +89 -1
    O anda karşımda dikilirken onunla gelmemi istedi dışarıya. Bende bağırdım çağırdım. Ne dediğimi hatırlamıyorum . Çok tuhaf bir şekilde ses tonu değişti. Beni etkisi altına alan açıklayamayacağım ama kulak çınlatan bir ses tonu ile 3 defa ..
    iza rafaztani sa usbiho asirak,
    iza rafaztani sa usbiho asirak,
    iza rafaztani sa usbiho asirak, (itiraz edersen esirimiz olacaksın ) diyerek beni tehdit etti. Bunların hepsi olurken bilincim yerindeydi, rüya değildi, zaten o şerli de bana rüya olmadığını söylemişti. Beni hareketsiz hale getirdi bakışları ile ve sırt tarafımdan kollarımı arkaya çevirerek beni sırtlayıp dışarı zütürdü. Dışarı çıktığımda milyonlarca şerlinin arasından geçtik. Beni tersten sırtladığı için geriye bakarak görüyordum. Sarı ışıklı bir yoldan geçiyorduk. En kötüsü ile bu anlarda asla bilincimi kaybetmedim, sanki olayı an ve an yaşamamı istiyorlardı. Biraz beni sırtında taşıdı ve davul sesleri yüksele yüksele ilerlemeye devam ettik. Beni sırtından yere attı hemen arkamı döndüm ve….
    Olamazzz . olamazzzzz bu rüyamda ki dere kenarıydı. Beni tamda rüyamda onları izlediğim yerde yere bırakmıştı. Derenin kenarında fındık ağacına takılı sarı uzun bir ampul vardı sadece o ışık altında halka halinde dönen şerlililer , tıpkı rüyamda ki gibi beni gördüler. Işık hızı ile etrafımı çevirdiler ve beni kalabalıkla birlikte sürüklediler. ileride arkası dönük çarşaflı bir kadın vardı. Vücudu diğerlerinden farklı biraz kalıklı ve şekil itibariyle insana benziyordu. Çarşaflıydı çok hatlarını ayırt edemiyordum, sarı ışıkta çok aydınlatmıyordu. Çarşaflı kız arkasını döndüğünde karşımda dünya güzeli vardı sanki. Yüzü o kadar temiz ve pırıl pırıldı ki beni ona getirdiklerini bilseydim beklide ben kendim gelirdim.
    ···
    1. 1.
      +39
      kendi düğününü mü görüp duruyormuşsun acaba panpa dilerim değildir tabi :/
      ···
    2. 2.
      +25
      o değil de bu aşamadan sonra da nasıl yırttı akıl alır bi şey gelmiyor insanın aklına..ç
      ···
    3. 3.
      +42 -1
      cozer sanirim yirtmadi evlendi galiba cunku hikayenin basinda en azindan bi insan yok hayatimda diyordu
      ···
      1. 1.
        +14 -2
        Çok fena yakalamışsın +1 panpa
        ···
      2. 2.
        +16
        hasgibtir bu komple sözlüğe sarmasın gizli ekşici olmasın..ç
        ···
      3. 3.
        0
        ampul mu
        ···
      4. 4.
        +10
        Oğlum ben dünyada manita yapamadım. Adam şerlileri düşürüyor helal ı hoş olsun kardeş
        ···
      5. diğerleri 2
    4. 4.
      +4 -1
      Ovv rezz
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster