1. 1.
    +7 -4
    60 ları 70leri çekiyor her ne kadar sivri zekalı zeki arkadaşlarım olsada bir o kadar aptal sürüsü mevcut,

    arkadaşlar ırkçılık yapmayın bir insana durup dururkene sövmeyin eskidende küfür edilirdi ama bi anlamı olurdu sözlükte aptal gibi ananı siqitm zaaa xd ananda öyle derdi ananıda " " tarzında yazılar yazmayın bir ırkı hedef almayın size yemin edebilirimki babam manav annem tatar türklüğümden gurur duyuyorum fakat bunu yapmayın.

    bir insanı ırkı yüzünden yargılamayın
    düşünceleri yüzünden yargılamayın
    kişiliği yüzünden yargılamayın.

    eğer bu yazıyı okuduktan sonra hala bu yazıyı dala daşşağa vurarak küfür edeceksen ırkçılığa devam edeceksen bil ki ataların senin bu yaptıklarını görse kendilerinden utanırlardı.

    ve size şunu söylemek istiyorum ırkçılığın olduğu bir ülke asla ve asla gelişemez örnek olarak size amerikayı gösteriyorum zamanında zenci-beyaz olayları vardı o zamanlar bu kadar güçlü değillerdi fakat şu an adamlar bunun boş bir şey olduğunun farkına vardı en azından çoğunluğu ve dünyanın dıbına koyuyorlar..

    • not arkadaşlar bende kısa süre öncesine kadar ağır ırkçı binin tekiydim hatta en şukulanan vb entrylerimde kürtlerle dalga geçtiğim var, fakat artık böyle gereksiz şeyler yapmıyorum.

    teşekkürler.
    ···
   tümünü göster