/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1551.
    +102
    Damadının evine geldik, kapıyı damadın annesi açtı bize. içeri girdik hoca anlatmaya başladı. Hiç bir şey başlamamışken, biz normal hayatımıza devam ederken istanbul dan babam a okunmak için gelen kadın şerlilerin esiri olmuş. Ama bu şerliler güçsüzlermiş. Babam okuduğu zaman daha fazla onun etrafında barınamayıp onu terk etmişler. (Buna cin sıçraması deniyormuş )
    Evde cinler sıçradığında bir yere sığınırlarmış. O kadını sahiplenen şerli de sığınmak için tuvaleti seçmiş. ( Cinler; tuvalet, banyo, harabe yıkık yerler,pis çöplükler vs. vs.. ) gibi yerlerde yaşarlar.
    Şerli varlık bizim tuvalete sığınmış ve diğer ailesinden olan şerlilerden yardım istemiş. Diğerleri de tuvaletteyken ben tuvalete gidip ayakta çişimi yapmışım. Bunları bana hoca anlattı. Çişimi yapmaya gittiğimi hatırlıyorum. O an bana zaten bir tuhaflık olmuştu ama böyle bir şeyi düşünmediğim için sonradan anlatıldığında bana dank etmişti. Hoca geldiği zaman ise , bu durumları anlamış beni okuduğunda, ama bana musallat olan şerliler den beni kurtarmak yerine, bana kendi başına musallat olan şerlileri gönderip kendisi kurtulup kaçmak istemiş. Bu yüzden de damadı ile bana iş birliği yapmış. Bana şerliler tarafından büyü yapıldı diye korktuğum da, aslında hocanın damadı ile olan iş birliği sayesinde o sabun büyüsü , ağaç kovuğundaki bebek ve muskaları yapmışlardı. Hoca zaten babam onu çağırdığında hazırlıklı gelmiş. Olayların bir kısmı çorap söküğü gibi gelmişti. Peki neden bana o yumurtaları taşıttı, neden sabunlarla beni korkuttu bunları anlatması için ona baskı yaptık.
    Hoca sadece kendi başındaki , zamanında sahiplendiği şerlilerin zamanla oyuncağı olmuş ve onlardan kurtulamazsa kendisi onlara esir olacakmış. Yumurtaları bize taşıtmış ki, ben düşürüp kırsaydım tüm şerlileri benim başıma geçecekmiş. Sabun olayı da, eğer yumurtalar kırılırsa o zaman devreye girip suyun içine gömülecek ben eridikçe içimdeki şerliler de eriyip tükenecekmiş. Oyuncak bebeği ise tüm bunlar başarı ile sonuçlanırsa bebek ile benim bedenime hükmedebilecekmiş. Bunları bize anlatırken yüzü bile kızarmadı, biz hayretle onu izledik. Artık tek istediğimiz sadece bizi kurtarıp normal hayatımıza dönmekti…
    Peki ya cadı kadına neden zütürmüştü bizi ?
    Aslında hayat hikayem buradan sonra başlayacaktı...
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Burdayızz kral derse gittim geldim sendeyim.
      ···
    2. 2.
      +2 -6
      tuvalet ve banyoya kiramen katibin melekleri bile girmez ki bu melekler bizi insan, cin ve diğer mahlukatlardan korurlar.. işlediğimiz günahları kokularından bilirler.
      özet: bundan sonrası la fonteine'den masal gençler, hikayenin temel çürüdü fıkra tadında okuyun!
      ···
    3. 3.
      +2
      kiramen katibin seni cinlerden kazalardan belalardan korumaz kiramen katibin adı üstünde katip melektir sevabını günahını kayıt altında tutar senin dediğin hafaza melekleri la fontaineden kastın cinlerin tuvalete girmesini iğnelemekse yanılıyorsun cinler zuzunun dediği gibi tuvalet banyo çöplük yni pis yerleri severler orayı mesken edinirler panpa
      ···
    4. 4.
      0
      ayraç

      ~ http://www.incisozluk.com...6nce-arkana-bak/sahibi/5/ ~
      ···
    5. 5.
      0
      Lan hoca sana taşıtacağına yumurtaları yere vur kır dese sen zaten sorgusuz sualsiz yapacaktın neden demedi
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster