/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1476.
    +110 -1
    Hemen yataktan katlım annemler nerede diye baktım. Ev karanlıktı ışıkları yaktım ve tüm odalara baktım evde kimse yoktu. Seslendim kimse ses vermedi. Bende o gerginlikle dış kapıya yöneldim kapıyı açıp dışarı çıktım. Evin kapısının önünde yol ile aynı iza da olan deponun üzerinde annemler küçük tüpte çay demlemiş içiyorladı. Yine geldiler diye bağırdım hemen yanıma koştular. Onlarla konuştum bana bakmadılar bile dedim. Ama rüyamda ki bana çok kötü baktı dedim. Annem evde anlat gel el duymasın dedi. içeri girdiğimde bana daralma geliyordu sıkışıyordu içim. Sanki, biri benim vücudumu sıkıyor gibi oluyordum . Dışarı çıkalım dayanamıyorum dedim. Ananem gecenin dar vakti sen çıkma oğlum bu kadar şey oluyor delirme dedi. Ama içeri giremiyordum ayaklarım geri geri gidiyordu sanki. Dışarıda rahat ediyordum. Çıktım deponun üzerinde tur atmaya başladım. Annemler merdivenin başında beni beklediler ben iyiyim az beni rahat bırakın diye bağırdım. Gergin ve çok sinirliydim. Beni içeri çağırıyorlar diye onlara gıcık oluyordum. Deponun üzerinde oturmak için eski bank gibi bir yer vardı. Oraya oturdum etrafı izlemeye başladım.
    Bahçelerin içine doğru istemsiz bakıyordum. Sanki oraya bakmaya beni zorlayan bir güç vardı. Tıpkı beni dışarı çıkartan güç gibi. Bahçelerin içine baktıkça uç noktalar gözüme çarpıyordu. Orada bir ışık süzmesi görünüyordu. Oraya baktığımda bir grup şerli varlığın bana doğru baktığını gördüm. Sanki bana gel dercesine bir his bırakıyorlardı. Gitme isteği oluşuyordu içimde ama aklım başımdaydı, gidersem başıma kötü şeyler geleceğini biliyordum.
    Eve girdim ama evde daralıyordum nefes alamıyordum. Nasıl bir etki yapıyorlarsa illa beni oraya gitmem için zorluyorlardı. Nihayet dedem ve babam geldiler. Dedem gözümün içinden anlamış, hemen geldi biliyormuşçasına…..
    SAKINNN SAKINN DEDiKLERiNi YAPMA. SENi iSTiYORLARSA SAKIN GiTME. BENiM LAFIMDAN ASLA ÇIKMA. DUYDUNMU BENi .. diyerek yüzümü avuçlayıp gözlerimin içine baktı. O bunu dediğinde dedeme sinirleniyordum. içimde nefret duygusu oluyordu.
    Ben, bendim. Aklım yerindeydi, iradem bendeydi. Fakat nedense dedeme gıcık oluyordum , onu boğmak istiyordum sanki…
    ···
    1. 1.
      +95 -2
      Dedeyi boşver git
      ···
    2. 2.
      +6
      güldürgün muallak evladı bu kadar gergingen :D
      ···
      1. 1.
        0
        Yaw ahahahahahah haykirdim yaw
        ···
    3. 3.
      -1
      dedesi de başka bir grupla prensipte anlaşmış o yüzden o kulube gitmesini istemiyor. çocuğu elde tutup başkalarına satacak.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster