/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1451.
    +109 -2
    Oturduk babamların gelmesini bekledik. Büyük ananem beni okumaya başladı, beni okudukça kendisi daralmaya başladı. Bende ise hiçbir değişiklik yoktu. Okumayı bıraktı, nefes nefese ; ben daha okuyamıyorum beni sıkıştırıyorlar dedi. Çok korktuğu belliydi. Tansiyon hastası olduğu için ben birde onu sakinleştirmekle uğraştım babamlar gelene kadar.
    Babamlar geldi sonunda ve bizi ayakta ve telaşlı görünce yine neler oldu diyip anlatmamızı istedi, ben de yaşadıklarımın tamdıbını anlattım. Dedem bu olayların ilk başta nasıl olduğunu sordu. ilk bize okunmak için gelen kadından başladım anlatmaya. O zaman olayların başladığını zamanla hocanın olaya dahil olduğunu ..Dedem olaylar en baştan beri vardı ama hoca seni iyi etmeye çalışırken şimdi neden suçlu gibi kaçıyor ve onun girdiği yerde sana yazılmış büyüler buluyoruz… Bunu bize ancak o hoca anlatabilir. Onu gidip bulmalıyız dedi. Babam hemen aradı , saatin geçmesini beklemedi. Sabah namazına kalkmış olacak ki telefonu tereddütsüz açtı. Babamla ezile ezile konuştu.. ( Şarlatan neyin namazını kılıyorsa birde)
    Biz istanbul a göre daha doğuda olduğumuz için orada namaz saati gelmemişti daha. Hoca da camiye gidiyormuş sabah namazına… Babam Sen bize ne yaptın Allah senin belanı versin vs vs.. bir sürü dua etti annemde arkadan ağlıyordu, annem hoca beni duysun diye arkadan bağırıp çağırdı. Ağzına ne geliyorsa esirgemedi. Hoca ben bir hata yaptım dedi. Oraya geleceğim bunları çözmek için uğraşacağım dedi. Babam, hoca bunu demesine rağmen etmedik küfür bırakmamıştı.
    Sonunda hoca gelmek için yola çıkacağını söyledi bizde artık onu bekleme sürecine girmiştik.
    ···
    1. 1.
      +12 -2
      Seri yaz lan
      ···
    2. 2.
      +4
      kendını sureklı tekrar edıyon zıkerun . ula daha kac kere dedene bastan anlatıcan
      ···
    3. 3.
      0
      Ayraç..
      ···
      1. 1.
        0
        Ayraç..
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster