/i/Devlet

  1. 101.
    +28 -10
    beyler simdi bana da saldırıcaksınız ama ben de maalesef bundan farklı dsünemiyorum.
    ben kendimi müslüman olarak tanımlıyorum ve islama aykırı görüşleri olan bir partiye veya aynı sekilde islama düşmanlık edenlere savaş açanlara kesinlikle oyn vermem. ama söyle bir sey var ki ben zaten kimseye oy vermem.
    ne akpyi beğeniyorum ne saadeti. dolusuyla zevzek basarısız beceriksiz insan topluluğu. zamanında erbakanı cok beğenirdim ve desteklerdim yalan yok. adam yiğitler gibi cıktı meydana faizi bırakalım dedi gerek yok dedi. davasının arkasında durdu ne yardım dilendi ne kaypaklık yaptı.
    ama su an 1 parti bile bulamıyorum destekleyecek zaten bos atıyordum
    simdi sadece geleyim ben tıp fakültesi 1.sınıf öğrencisiyim istanbul da ve aynı sekilde ablam da tıp 4.sınıf öğrencisi ve kapalı. 3 ay ameliyat stajları var sadece ameliyat vs.
    ama kız 1 ayda sadece 2 ameliyata girebildi sebebi ise ameliyatı 10sn kala o oçların gelip ameliyat kıyafetine uygun değil demeleri, simdi bana gelip demek ki kıyafeti uygun değilmiş demeyin tırsıp basını açan kızların kıyafeti nasıl bir anda uygun oluyor
    sorun benim için bu. aynı oçlar gelip gidip bütün kapalılara baskı da uyguluyorlar aşağılayıp 10 puan not düştüklerini de söylediler bunun sebebi ise ameliyata girmemeleriymiş ama aslında kendileri atıyor ameliyattan.
    sürekli oraya buraya çağırıp başörtüsü yok kuranda da zaten kuran saçma vsvs ayakları yapıyorlar. ve evet bu adamlar agır chpli olduğunu da söylüyor.
    sorun ise su sekilde halloldu: ablam uğraştı gibayet etti her yerle görüştü ve en sonunda randevu aldı akp milletvekilinden ve o adam gitti hastaneye halletti işi.

    simdi ben akpyi gerçekten beğenmiyorum ve cok da eleştiriyorum ama o adamlar olmasa muhtemelen ne ablam mezun olabilecek ne de ben sebebi de Müslümanım diyip susup ne isterlerse yapmamamız ve dinimizi yasamayı seçmemiz.
    ben bos oy atmayı düşünüyordum hala da düşünüyorum ama mecburiyetten akpye atacağım heralde. bu geri kafalı oç yobazlardan itüde de var. zorunlu mühendislik dersini adam her sene sadece cuma günü ögle arasından sonraya koyuyor. itüye giden varsa bilir tanı zaten hocayı kahpenin dölünün teki.
    bu adamlar dine savaş açmış ve ortak noktaları da chp ye oy vermeleri. hal böyle olunca ben de mecburen akpye sığınıyorum
    yani anlayacağınız iş istekten cok zorunluluk
    ···
    1. 1.
      +5
      qanpa ben ateistim ve senin durumuna hak veriyorum. kesinlikle birinin inancına göre ayrımcılık yapılmamalı. bu çok yanlış ama bir 50 yaşındaki müslüman amcaya ateizmi anlatmak gibi bunlarada müslümanlığı anlatmak aynıya geliyor. biz bir sonraki nesil olarak insanların inançlarına saygı duyarak bu kusuru kapatmalıyız
      ···
    2. 2.
      +2
      ya aynen öyle su +50 manyaklar var ya. kafayı bozmuşlar, biri zalim olsa milete pislik yapsa kandırsa dolandırsa ama Müslümanım cekse namaz vs kılmasa da insanlar utanmadan gelip Müslüman diyorlar.
      ama yok biri adaletli olsa yardım etse yetime iyi davransa yaslılara ama sadece dese ki dinim farklı veya inanmıyorum falan sanki dünyadaki tüm Müslümanları yok etmeye çalışıyormuş gibi davranılıyor.

      inşallah dediğin gibi olacak yeni nesiller saygılı temiz hoşgörülü doğru ahlaklı insanlar yetiştirecek. adaletli olan doğru olan galip gelecek.

      ama bana şu da koyuyor su lanet okuduğum ve iğrenç milletvekilleri olan akpye zoraki oy veriyorum. su akp döneminde rüşvet yalakalık ve adaletsizlik tavan yaptı.
      mal mal milletvekilleri gazete binasını basıp sandıktan ne çıkarsa çıksın seni başkan yaptıracağız tarzında seyler bağırır oldu. ama erken secime giderken baya bir temizlendi de akpnin vekilleri.

      ama inşallah dediğin gibi olur biz insan olmayı öğreniriz. ayrımcık yapmayıp hakkı hak edene veririz
      ···
   tümünü göster