/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +4
    Zengin binler beni iyi dinleyin.
    Hele babası, altındaki çalışanların emeği ile, zengin olan binler beni çok daha iyi dinleyin.

    Bu başlığı okuyan üreten işçi çocuklarıda beni dinlesin.
    Ulan yavşak zengiç binleri siz kimsiniz? He? Siz kimsinizde kendinizi inşaatçılardan üstün görüyorsunuz. Ulan yavşaklar siz o hor gördüğünüz o inşaat işçileri olmasa kendi evinizi kendinizmi yapacaksınız züt verenler.
    veya Üreten işçi kardeşlerimi küçümseyen gibikler Ulan züt verenler altında oturduğunuz zütünüzü koyduğunuz kullandığınız bilgisayardan tutun hepsini o işçiler yapıyor gibikler. o küçümsediğiniz hor gördüğünüz işçiler olmasa o elinden düşürmediğin telefonu Apple'nin sahibimi yapacak tek başına.

    Ayrıca Ammına koduklarım o Apple Çocuk çalıştırıyor yavşaklar. Tek sucu yetim veya fakir doğmak olan çocukları çalıştırıyor. Buda başka bir gibik konu.

    Ulan soma'da sırf beğeni için zütünü yüzünü siyaha boyayan gibikler şimdi işçilere inşaatçılara laf söylüyor.
    Ahlak şeref kalmamış belli ama mantıktamı kalmamış ulan o hor gördüğünüz mevsimlik işçiler varya greve çıksa 1 ay ağzınız tak kokar lan. Kim toplayacak besinleri kendiniz mi?

    Bakın beyler beni iyi dinleyin. Toplumda herkesin bir görevi vardır. Müdüründe inşaat işçisininde Esnafında işçininde vede her birine ihtiyaç vardır.
    Ama siz hor görürseniz. bir gün isyan ederler ananızı giberler sonra. Yapamazlarmı? Dünyaya bunun sürü ile örneği var binler. Alın Zamanın sovyetler birliği. Alın eski çin 60 milyon zengini kesti lan mao.
    Ayağınızı denk alın toplumsal görevinizin farkına varın. Kimsenin kimseyi küçümsemeye hakkı yok.
    ···
   tümünü göster