/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3 -18
    talihsizlik ya Mercedes E 250 AMG 7G-Tronic'im arızalandı ustaya bıraktım. hayatımda ilk defa münibüs'e binecektim. voleybolcu 1.80 sevgilim (benim boyumda 1.91) ezgiyi çağırdım ve beni yalnız bırakmamasını ve bu varoş, fakir, kısa boylu insanlar arasında tek bırakmamasını söyledim. sağolsun geldi

    leş kokusu arasında bindim şoföre 200 tl verdim ama bozuk yok mu abeeiii dedi. ulan bende bozuk ne gezer amk malı dedim içimden. yok dedim. neyse kalsın bizden olsun dedi. tabi sizden olacak benim binmem şerefdir siz fakirlere dedim içimden.

    sevgilimi aldım elinden tutuyorum 600 euro ya aldığım rayban markalı gözlüklerimle etrafı inceliyorum herkes bize dik dik bakıyor

    arkadan iki elinde de değnek olan özürlü bir genç parayı uzatmak için kalktı ve elindeki değneklerden biri ezgiye çarptı. özürrr dileeerimm ablaaaeee diye bağırdı.

    sus lan oruspu çocuğuuu diye tokadı vurdum, senin allah belanı vermiş bir de ben vermiyim diye yerde tekmelemeye başladım bunu, bu vurdukca ağlıyor yalavarıyor ben bunun tipini görünce daha beter vuruyordum.

    kaptan kapıyı aç dedim hemen açtı bunu kaslı kolarımla tutup aşağı attım. hala ağlıyordu oruspu çocu
    ···
   tümünü göster