/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 1.
    +33 -23
    sizler aslında harika insanlarsınız
    yazım hataları için şimdiden özür diliyorum ama kimin umrunda : D.

    not: şuku için veya pirim felan için yazmıyorum sadece siz mutlu olun yeter : ) : )
    müzik eşliğinde okumanı rica ediyorum kardeşim : )

    https://www.youtube.com/watch?v=LNB_P11Cwmc

    beğenirseniz hemen ikinci partı girerim sizi temin ederim ki daha önce olmadığınız kadar mutlu insanlar olup çıkacaksınız bu başlıkta. size farkındalık kazandırcam ve siz artık daha fazla mutsuzluğu seçmeyeceksiniz çünkü bu aptallık olacak.

    hayata tekrar gelmek için hazır mısın?
    kendini harika hissettiğinde korkma sakın.

    her birinizin alnından, ellerinden öperim hatta yannanınızdan bile öperim.
    sizler aslında o kadar iyi, o kadar başarılı insanlarsınız ki.
    sizler aslında o kadar güvenilir, sadık, vefalı, insanlığı yukarı taşıyacak adamlarsınız.

    neden mi?
    dinle dıbına koydumun malı boş yere kendini yiyorsun.

    siz yaşam senaryonuza sadık kalma konusunda o kadar başarılı oldunuz ki şimdiye kadar.
    Bilinçaltınızı programlama süreciniz doğduğunuz anda başlamıştı. Bilinçaltınızın, hayatınızda “otorite figürü” olarak gördüğünüz kişilerden, yani ailenizden, bazı arkadaşlarınızdan, akrabalarınızdan, öğretmenlerinizden vs öğrendiği ve gözlemlediği şeyler, küçük veya büyük tüm deneyimler, sizin bilinçaltı düzeyde yaşam senaryonuzu oluşturdu şimdiye kadar ve siz bu senaryoyu harfiyen uygulamakta çok ama çok başarılı oldunuz.

    size sevgi verilince hemen aldınız.
    size kardeşlik, vefa, saygı, karşı cinse saygı, onu canından çok sevme vesayre her ne varsa size söylenen tüm mükemmel şeyleri aldınız ve harfiyen uyguladınız.

    mesela bir kıza deli gibi aşık olmak. her ne kadar sonunda üzülsenizde sizin aşık olmanızla bir ilgisi yoktu bu kaybedişinizin. yani siz aşık olduğunuz için terkedilmediniz, siz sevdiğiniz için terkedilmediniz. sadece karşınızdaki kişi yaşam senaryosunda ona verileni aldı mal işte. yani ona dendi ki parası varsa o önemli biridir. mevkisi varsa o önemli biridir. yüzü televizyonlarda gördüğün kişilerin ki gibiyse o önemlidir değerlidir iyidir vesayre.

    sizde bütün herşeyi yanlış yorumladınız aşık olanın dıbına koyim bundan sonra :( :( :( ühü. hayır sen çok iyi ve çok başarılı birisin. aşık oluyorsun, sevebiliyorsun bu enerjiyi dünyaya getirdiğin için teşekkür ederim.

    lütfen okumaya devam et çünkü sen değerlisin ve seni kaybetmek istemiyoruz, seni tekrar kazanmamız lazım anlıyor musun sensiz olmaz. dünyayı bu iğrenç insanların elinemi bırakacaksın. kardeşlerini bu iğrenç insanların sevgi nedir bilmeyen, aşk nedir bilmeyen, vefa nedir bilmeyen, kaydeşlik, saygı, merhamet, vicdan bilmeyen bu insanların pençelerinemi atacaksın. onları bu zalimleremi bırakacaksın. hayır lütfen yapma! dünyanın senin gibi insanlara ihtiyacı var.

    dünyanın pislik insanlara ihtiyacı yok
    paraya tapan
    güce tapan
    maddiyata tapan
    diğer bütün taklara tapan bu insanların gitmesi gerekiyor.

    sana olanları anlatmama izin ver. neden mutsuz olduğunu anlatmama izin ver ki sorunlarını gör ve resetle zihnini. bak panpa dinle neden böylesin.

    iç-Konuşma Nasıl işe Yarar?
    Denizi geçmekte olan bir gemi hayal edin. Geminin kaptanı yüksek sesle emirlerini söylüyor, tayfa da bunları yerine getiriyor. Tayfaların içeride, geminin nereye gittiğini, neyle karşı karşıya kalacağını bilmeden bu görevleri yaptıklarını düşünün. Kaptan bilinci, tayfa ise bilinçaltını simgeliyor.

    Yani kaptan tayfaya şu emirleri verdiğinde:

    “Tam gaz ileri, 15 derece kuzeye, vs”,

    Tayfa sadece şu şekilde karşılık verir: “Emredersiniz, kaptan” ve emirleri ekgibsiz yerine getirmeye çalışır.

    Tayfa geminin bir buzdağına doğru mu gittiğini, yoksa başka bir gemiyle mi çarpışacağını, ya da hedefine mi yöneldiğini önemsemez. Emirler hiçbir şekilde yargılanamaz ve kaptan sorgulanamaz. Gemi metaforu bilinç ile bilinçaltı arasındaki ilişkiyi iyi bir şekilde gösterir. Bunlar iki farklı akıl değil, aynı aklın iki parçası olarak açıklanabilirler.

    yani senin öğretmenin ilkokulda seni dövdüyse otoriteye karşı korkmaya başladın.
    bi kız yine ona verilen saçma öğretiler yüzünden seni reddedince sen üzüldün ve üzülmemek için onlardan uzak durman gerektiğini bilinçaltındaki yaşam senaryona kazıdın. halbuki bilinçaltının kötü bir niyeti yoktu seni korumak istiyordu. ancak bunların seni mutlu edebileceğini bilmiyordu.

    bilinçaltını, yaşam senaryonu her ne yannansa işte onu tekrar programlayacağız ve sonunda hiçbirşey seni uzun süre üzemeyecek.
    ···
   tümünü göster