/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1051.
    +133
    Gece olduğunda yatmıştım tekrar dedem kendi yatağı da yatıyordu. Ben ise yan taraf ki odada yatıyordum ama odalar arasında kapı yoktu. Gece bir rüya gördüm. Aslında rüya olduğundan ben hala emin değilim. Gece rüyamda yatağımdan kalktım. Yattığım yataktan…
    Cama vuran güneş gibi bir ışık vardı. Sabah oldu sanıyordum rüyamda. Kalkıp perdeleri açtım ama hava kap karanlık camın az ilerisinde ki ağacın gövdesinde sallanan uzun çok farklı bir ışık vardı. Sap sarı güneş gibi ışıtıyordu.
    Kafamı sağ tarafa çevirdiğimde dedemlerin harmanında ( bahçesinde ) tıpkı evine gittiğimiz cadı diye tabir ettiğim kadının orda ki gibi uzunlu kısalı gölgeler senkronize bir şekilde dönüyorlardı, çember olmuşlardı. Bir tane kısa boylu sivri kulaklı dili üçgen gibi ve ayakları ters olan şerli cama yaklaştı. Sesi o kadar çekiciydi ki beni dışarı çağırdı. Sende bize katıl dedi. Bu konuşmanın tamamı Türkçe oldu. Bende tamam geliyorum dedim, çok ama çok iyi hatırlıyorum. Sonra çıkmak için dedemin yattığı odadan geçmem gerekiyordu tam geçerken dedem uyandı. (Bakın bu anlattığım rüya) sonra dedem nereye dedi, dışarı çağırdılar çıkıyorum dedim. Dedem bana bir tokat attı ben uyandım. …..
    Uyandığımda aynı pozisyondaydık .. Ben ayakta dedem benim yanımdaydı.. Bu rüyamıydı yada gerçek miydi ? Ben bilincimi tamamen kaybetmiş miydim ? Bilmiyorum. Resmen beynim uyuyor bedenim ele geçirilmişti.
    Dedem ben uyanınca, ne olduğunu anlat dedi. Cama gel dedim direkt cama baktık dedem ışığı görünce bu ne Allah Allaaaahh Bismilaaahh dedi ….
    O çok korkmuştu ama bana hala dışarı çıkmak gerçekten oraya katılmak cazip geliyordu.
    Dedeme birde buraya bak dedim dedemde benim gördüklerimin aynısını gördü ama sayıları fazlalaşmıştı 2 daire şeklinde dönüyorlardı.
    işin şu an bana tuhaf gelen tarafı ise… Sanki ben oraya aitmişim gibi, hiç ama hiç korkmuyor olmamdı…
    ···
    1. 1.
      +61 -2
      Hoayydaa
      ···
    2. 2.
      -2
      rezerved
      ···
    3. 3.
      0
      Rezerved
      ···
    4. 4.
      -1
      Ayraç en son bunu okudum.4.sayfa

      Devdıbını gece korktugumdan dolayi sabaha bırakıyorum.
      ···
    5. 5.
      0
      aha kaybettik reisi :(
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster