/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +23 -10
    lan o fotograftakıler zengın duruma gelebılmek ıcın gotunu yırtmıs gece gunduz calısmıs adamlar sen ne tak yaptın da aglıyorsun burada?
    ···
    1. 1.
      +21 -11
      Arda turanmi guldurme ulan beni gib kafali galatasaraydaki halini ac da bak gobekden kosamiyodu simdi adam oldu

      En azindan zengin olmak icin firsatlari vardi fakir cocugunun firsati yok bu devirde
      ···
      1. 1.
        +18 -2
        evet lan barcelona atletıco madrıd falan futboldan anlamıyo sen haklısın ugrastıgımız zıhnıyete bak amk sen bekle havadan mılyon dolarlar duser sana aglamaya devam et
        ···
      2. 2.
        -2
        Agladigimi nerden cikardin oc
        Onun parasinin bana bi faydasi yok resimde temsili simdi gibtir git arda turanin gotunu yala
        ···
      3. 3.
        +38 -3
        aynen panpa yazın bu sıcağında hamallık yapıp ev taşıyan adamlar, madenlerde ölüm tehlikesiyle çalışan adamlar zütünü yırtmıyor ondan asgari ücretle çalışıyorlar zaten. arda kardeşimiz çok emek veriyor çok çalışıyor insanlık adına çok önemli işlere imza atıyor onun için milyon eurolar kazanıyor haklısın sonuna kadar hak ediyor. madenciler işçiler etmiyor ama onlar çabalamıyor hiç. işçilerin dıbına koyim yaşamasınlar.
        ···
      4. 4.
        +21 -1
        ulan gerizekalı huur çocuğu iki gramlık aklınla bana ne anlatıyorsun sen futbolcular okulda ders çalışan çok zeki insanlar mı gibeyim senin zihniyetini dıbına koyim. eğlence sektörü ulan bu bir futbolcu ile bir otelde animatörlük yapan adamın hiçbir farkı yok benim gözümde ikisi de insanları eğlendirmek için çalışıyorlar. sizin ben körelmiş beyin hücrelerinizi gibeyim kapitalizm ruhunuza işlemiş huur evlatları. ben yukarda madencinin emeğinin karşılığı 1000 lira da futbolcunun ki milyon liralar mı diyorum adam tabi ki de öyle futbolcu çok yetenekli çok çalışmış atletiko real madrid bık bık bık ötüyor bana. peki soruyorum sana eyyy kahpenin çocuğu o madenci sen kışın yakacak kömür bul diye canını tehlikeye atarken milyon liralar içinde yüzen futbolcunun sana ne faydası var 90 dakkalık izlediğin maç dışında ? biraz dünyada olup bitenin farkına varın yaşadığınız gibik düzene boyun eğmeyin zütünüze alacak donunuz olmadığı halde kendini sizden üstün gören zengin binlerinin zütünü yalamayın.
        ···
      5. 5.
        +1
        parsonsmoove adamsın kardeşim
        ···
      6. 6.
        +1
        Allah ilimi isteyene, zenginliği istediğine verirmiş
        ···
      7. 7.
        +1 -1
        parsonsmoove helal lan sana...
        ···
      8. 8.
        +1
        Lan gerizekali madem o adamin o kadar para kazanmasini hazmedemiyorsun maclarini izleme o zaman. Ne diyo burda milleti dolduruyorsun huur cocugu. Ben sevmedigim para kazanmasini istemedigim kisinin herhangi bir sekilde benim uzerimden para kazanmamasi icin elimden geleni yapiyorum. Sende yok senin kisin yaktigin komur falan demissin. Komur kullanmiyorum. Ama yinede o insanlara ben saygi duyarim fakat eger o adam eskiden kari kiz pesinde kosup dersleri giblememisse sonradan bide gelip ben neden zengin olamiyorum vs.dertlerine girerse giberim onun derdini. Anlatmak istedigimi anlamayip konuyu baska yere cekmissin milletin sukusunu kazanmaya calismissin benide gommeye calismissin. Ne dedigimi sende cok iyi anladin. Fakat egonu tatmin etmek amacli zengini gommeye calisiyorsun. Kucuk orspu seni
        ···
      9. diğerleri 6
    2. 2.
      +2 -1
      haklısın panpa zengin kopegı olmus herkes işci ye yazık degılmı amk
      ···
   tümünü göster