/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 801.
    +90 -1
    Hoca evi 6,7 ay önce orada yaşayan benzin istasyonları olan bir adam vardı ona satmış ve gitmiş. Adamda ustalara evin dışını sıva yaptırıp evin içinden merdiven yapmalarını istemiş ustalarda çalışıyordu.
    Hocanın nerede olduğunu sordum ama hiç biri hocayı tanımıyordu bile….
    Biraz daha oturup bir çay içtikten sonra kalktım evi alan adamın benzin istasyonuna gittim, zaten yakındı..
    Çalışanlardan birine adamı sordum adam patronunun yakın illerden birine gittiğini erken gelmesi sanmadığını söyledi ama bana telefon numarasını verdi. Gelmişken babamın arabasına benzin alıp oradan ayrıldım. Eve gitmem gerekiyordu ki babam akşama kalırsam bana kızardı. Zaten ben de akşam ezanından sonra dışarıda kalacak yürek kalmamıştı.
    Eve geldim babama arkadaşlarla gezdik vs şeyler uydurdum. Hocanın yanına da uğrayacaktım zaman bulamadım baba, istersen bir arayalım hocayı dedim. O kadar geldi kaldı bizde yardımcı olmaya çalıştı ayıp olmasın dedim. Babam aradı ama Telefon bağlanmıyordu, aradığımızda aradığınız numara geçici olarak servis dışı yada aradığınız numara kullanılmamaktadır gibi bir şey zırvalıyordu.
    Babam acaba hoca telefonunu mu değiştirdi diye düşündü ama benim artık bu olaydan şüphelenmelerim şekillenmeye başlamıştı. Hoca neden orayı terk etmişti ? nereye gitmişti ?
    Bunu öğrenebileceğim tek yer benzin istasyonunun sahibine gidip bilgi almaktı.
    Sabah, babam bulunduğumuz köyün ilçesinde Pazar oluyordu pazara gitmek için kalktı bende fırsat bilip en azından ilçeye babamla gidersem ona çaktırmadan merak ettiklerimi öğrenebilirim diye düşünmüştüm. Babamla ilçeye indikten sonra babamın müftülükte de işi vardı o yüzden ben il’e geçeceğim baba dedim o da benim işim bitmeden gel dedi.

    Dolmuşa binip gittim benzin istasyonuna vardım adamı sordum adam da ordaymış hemen yanına gittim ve selam verdim.
    Aldığı evi sordum ve evi aldığı hocanın babamın arkadaşı olduğunu , gelmişken babam da selam söylemişti ama hocayı bulamayınca merak edip geldim, size sormak istedim, dedim.
    Adam samimi iyi bir insandı üst katta odası vardı çıktık çay söyledi , okuduğum okul vs … sohbet ettik ve laf sonunda hoca ya geldi.
    Hoca 6,7 ay önce alel acele bir şekilde ev ve arsa bedelinin %25 eksiğine evi ve çevredeki arsasını satıp istanbul a gitmiş. Hoca 1 günde tüm mukaveleleri yapalım istanbul a otobüsümüz var akşamdan gideceğiz demiş. 1 günde mukaveleleri hazırlayıp devirir işlemini de halletmişler hoca istanbul a gitmiş.
    Bende adama numarası olup olmadığını sordum adam çıkardı aradı ona da aynı şekilde numara kullanılmamaktadır dedi. Adamda da eski numarası vardı. Ama adam sonra damadının numarası olduğunu söyledi istersen onu arayayım dedi ben yok dedim ama numarasını da aldım damadının evini de tarif etti.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Burdan devam
      ···
    2. 2.
      0
      lllllllllllllllllll SAYFA 24 AYRAÇ llllllllllllllllllllllllllll
      ···
    3. 3.
      0
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster