/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    -1
    Otobüs yada büyük araç kullanmayan yada tamir bakım onuda geçtim arabadan anlamayan insanlar yorum yapıyor.

    Şoför aracın teknik kontrollerinden sorumlu degildir. bakimdan aldığı aracın frenlerinin boş olduğunu taxi ederken anlayabilir. demekki yolda oldu. Artı vitesi boşa atınca freni boşalan araba görmedim bunca senedir. Zaten bu amk otobüsleri otomatik eski dedelerden kalma araçlar değil. vefat edenlerin başı sağolsun. sofor bile bile durağa sürmüş ise suçludur zaten. ama manevra yapacak kabiliyeti gerçekten yok ise kastı adam öldürmeye girmez
    ···
    1. 1.
      -1
      sofor aracin teknik kontrollerini yaparak trafige cikmak zorundadir. Turkiyede uygulanmayan ama var olan kurali yok diyemezsin. Hele ki bu koca bir otobus ise.
      ···
      1. 1.
        0
        Sen arabanı servise goturdugunde şu sorun var yada bakımı yapın diyorsun dimi yada başka sorun varsa halledin diyorsun ? En azından ben öyle diyorum. yapan usta bana sorunların halledildigini şu arızalı parça Vs. Değişti dedikten sonra yola çıkarım eğer aksi bi durum olursa aracı ya musait bi yere çekerim yada arıza fazla riskli değil ise servise geri zütürürum. Yolda duramayacagin bi yerde arıza olursa yapabilecek bişey yoktur.
        ···
   tümünü göster