/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 726.
    +104
    Sabah olunca babamı aradım durumu anlattım. Babam bir hafta okulu bırak gel dedi ama yakında sınavlar olacağı için ders çalışmam gerekiyordu. Babama dua okur yatarım dedim. Köyden annemin dededinin yazdığı muskayı babamın bana otobüsle göndermesini istedim o gün içinde bana yolladı tekrar akşam olmadan muska elime gelmişti.
    Muskamı takıp yattım o gece , yatağımı çevirdim duvarın dibine aldım pencereyi hiç örmeyecek şekilde ayarladım, aslında arkdaşımın yanıma yatağını alıp gelmesini çok isterdim ama çekindim utanıp gel demeye...
    O gecede farklı şeyler düşünüp uykuya dalmaya çalıştım tüm odadaki ışığı yakılı biraktım ve kapımın ortası camdı üzerine 2 kat havlu örttüm ki ışığın yakılı olduğunu görsün istemedim.
    O gece yattım düşüncelere dalarken uykuya dalmışım.. Dün geceki duyduğum tıkırtıyı, cama vurma sesini tekrar duydum o anda refleks ile uyanıp hemen cama baktım kalkıp, ışıların yanık olmasıda cesaret vermişti.. Gittim nasıl bir pgiboloji ise perdeyi açtım...

    Bu sefer gerçekten bir kedi vardı ve pencere demirlerine sürtünüp duruyordu.Ben perdeyi açınca kedide korktu hızla oradan uzaklaştı..
    Yatağın içinde oturmaya başladım korkudan uyumak mümkün olmadı , ben otururken bir kedi daha geldi. Perdeleri tekrar kapatmıştım ama kedinin gölgesi sokak pambasıının ışığından görünüyordu , demirlere sürtüne sürtüne gidiyordu .
    Sol tarafa gitti ve en son kuyruğu görünüyordu.
    Kuyruğunuda çekti o an kedi de olsa gergindim. Dikkatimi pencereye vermiştim ve tam o sırada pencerenin tam dibinden yürüyerek geçen birini gördüm..
    Duvara o akdar yakın oradan kimse yürümezdi. Ben onu görünce çok korktum gerçekten oraya dikkatimi erdiğim için beni bir anda geçmesi ürküttü kalktım mutfağa geçtim dünya kadar dua okudum ışığı yaktım masaya başımı koyup beklerken arkadaşım su içmek için mutfağa geldi.
    ···
    1. 1.
      +63
      o çocuk nasıl korktu kimbilir öğrenince kimlerle aynı evdeyim diye..

      Allah kolaylık versin valla gerçekten zor herkesin yaşadıkları var da seninkiler pek ağır yahu
      ···
      1. 1.
        -1
        Rezzzzz
        ···
    2. 2.
      +13 -7
      Allah herkesi bir şeyle sınar. Sorular farklı olur. Cevaplar farklı olur. Mükafatı da farklı olur.
      ···
      1. 1.
        +15 -1
        Lan amın feryadı neden adamın her entrysine cinci hoca gibi Bilgiç Bilgiç yorumlar yapıyorsun amk. Yok soruları bana sorabilirsiniz yok ben de biliyorum yok sınama sinirimi bozdun amcık herif
        ···
      2. 2.
        0
        NiCK ENTRY AMUCUK
        ···
   tümünü göster