/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 726.
    +102 -1
    Okula başladım o dönemlerde Trabzonlu bir arkadaş ile cemaatten ayrılıp eve çıktık çok iyi anlaşıyorduk hatta dönem dönem o bize geldi biz onlara gittik her şey çok güzeldi.
    Evimiz bodrum katırdı benim yattığım yatak tam penmcerenin önündeydi , normalde pencere3 kenarında yatmazdım ama o dönemlerde havalar doğuk olduğu için kalorifer peteği pencere dibinde olduğundan sırtımı yaslayıp uyuyordum.

    Bir gece ben yatarken çok rüzgar vardı pencere aralarıda pek sağlam değildi içeriye esen rüzgar geliyordu ve hasta olurum diye yatağımı çevirip kalorifere ayaklarımı verdim başım doğrudan pencereye bakıyordu. O gece uyurken bişey sürekli aynı hızda pencereye vuruyordu. Rüzgar çıktığı için pek umursamadım taş toprak cama geliyordur diye, bazende kediler orada pinekliyordu oatisi ile vuruyor olabilir diye umursamamıştım.
    Ama vuruş sesi hiç değişmediği içinkafamı bir an çevirip baktım pencerenin önünce kısacık boylu biri vardı perdenin arkasından gölge olarak görünüyordu ama eli ile cama vuruyordu. Bu saatte ve o havada orada kimse olamazdı, çocukların dışarıda oynayabileceği bir saat hiç değildi. Ben ona baktığımda vurmayı kesti cama kendini sıfırladı resmen içeri girecek gibiydi ben o korku ile bağırınca arkadaşımda sesimi duydu geldi ışıkları açtı o anda oradan kayboldu gitti.
    Arkadaşım noldu lan ne bağırıyon felan dedi olayın ciddiyetini bilmiyordu, rüyanda karılarmı kovalıyodu falan espiri yapıyordu ama onu duymuyordum bile..
    Bana su vermesini istedim kötü olduğumu anlayınca ne oldu falan diye sordu ciddi bir şekilde .
    Ona cama kedi gelmiş uykudan bir anda uyanınca korktum dedim, benimle dalga geçti kediden mi korkaysun diye tekrar dalga geçmeyeeçem başladı ama eskiden başımdan geçenleri bilseydi benimle aynı evde yaşamak istemezdi belkide, bu yüzden anlatmadım olanları...

    O gece sabaha kadar ışıklar yanık ders çalışıyormuş numarası yaptım beni korktu sanmasın diye, ama korkuyordum...
    ···
    1. 1.
      +23 -1
      Guzel kardesim sen zaten 2 yıllık bitirmis 4 e tamamlamak icin ders calısmıyomuydun taa eski evdeyken? bidaha 2 yıllık kazanıp gitmek nedir? 2 kere 2 yıllık uni bitirince 4 yıllık mezunu mu olacan? lutfen bitirdiğim bölümün 4 yıllıgını kazandım tamamlayacam falan dye editlermisn bi onceki entryi. Yine kendimi kandırmama engel oldun :/
      ···
    2. 2.
      +7
      4 yila tamamlamak icin panpa
      ···
   tümünü göster