/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 601.
    +113 -1
    O an kolonya kokusuna ve annemin sesine uyandım.
    Babam noldu bayılmış sın ne gördün diye sordu, bende olanları anlattım.Buz dolabının yanındaki pencere hala açıktı. Annem , ben olanları anlattıktan sonra pencereyi senmi açtın diye sordu. -Hayır ben açmamıştım , zaten de o şerli varlık orada oturuyordu Resmen orada izi duruyor gibiydi. Tıpkı filorasan söndüğünde hala beyaz bir kalıntı bırakırya, onun gibiydi. Annemlere bundan bahsettim ama hiç bir şey göremediler.
    O gece sabaha kadar kimse uyumadı yatakları kaldırdık gece kahvaltı yaptık. Herkes öyle düşüncelerdeydi. Babam sabah olunca hocayı arayacağını söyledi, zira hoca oradayken bizim eve bu şekilde, bana zarar vermek için hiçbir şerli varlık gelmiyordu.
    Sabahı bekledik ve hocayı aradık Hoca içtiği şey demek ki fayda vermemiş dedi.
    Daha ben gelemem damat ta yok felan dedi. Babam hocaya ben alırım seni dedi ama nedense pek gelmeye yanaşmadı hoca. Korkmuş muydu , yada artık bunlarla uğraşmak istemiyor muydu bilmiyordum.
    Yine gece olmuştu babam bu sefer siz uyuyun ben sonra yatarım dedi. Televizyon açıktı babamda oturuyordu. Ayakları benim yattığımda ayak tarafımın yanındaydı yorganın dışından ayaklarımı onda dokunduruyordum ki hem ses de vardı babamda uyumuyordu ona dokunarak güvende hissediyordum kendimi.

    Öylece zaten uykusuz olduğum için uykuya dalmıştım.

    Gece rüyamda hiç bilmediğim bir yerdeydim bir şey arıyordum ama ne aradığımı hiç hatırlamıyorum. Rüyamda da gerçekten ne aradığımı bilmiyordum sadece telaşlıydım hepsi bu. yürümeye devam ettim bir şey ararcasına o anda karşımda bir kalabalık gördüm. Bunlar insan gibiler di , bir derenin kenarında kalabalık toplanmış düğün yapılıyordu. Tıpkı diğer rüyalarımdaki gibi fakat oraya başka bir taraftan bakıyordum kalabalığa yaklaştıkça inceden bir davul sesi geliyordu, dahada yaklaştım onları gözetliyordum, bunlar insanalar dı hepsi normal insandı ama bir bahçenin içinde engebeli bir arazide derenin tam kenarında ne düğünü olacaktı ? Biraz daha yaklaştım artık aramızda 50 metre mesafe vardı neredeyse , onlar beni farketmiyorlardı ...
    O anda biri arkasına göndü ve normal bir insan yüzüydü fakat ayaklarına baktığımda ayakları tersti...
    Geri gitmek istedim geri geri kaçmaya çalıştım o an saniyeler içinde etrafımı çevirdiler yüzlercesi etrafım daydı kalabalığın bir tarafı açıldı ve beyaz resmen bir gelinliğin içinde mutfak da gördüğüm suret bana doğru gelmeye başladı o an babamın sesini duydum bana sesleniyordu bağırıyordu ama babam yoktu etrafta en sonunda biri beni kaldırdı babam başımdaydı annemle beraber beni uyandırdılar ne oldu ne oldu diye telaşlı telaşlı su verdiler hemen bende hala olayı yaşıyordum sanki hemen sıcağı sıcağına olanları babama anlattım.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Devam panpa buralardayım
      ···
      1. 1.
        +22
        Bana kalırsa düğün senin düğünün, evlendirip aralarına karistiracaklar seni..
        ···
    2. 2.
      0
      devammmm
      ···
    3. 3.
      0
      Davam pampa burdayiz
      ···
    4. 4.
      +4
      çok yavaş be keşke hikayeyi bittikten sonra keşfetseydim
      ···
    5. 5.
      +18
      13 seneyi böyle gün gün anlatacaksan bitmez bu amk
      ···
    6. 6.
      -5
      Cinlerin ayagi ters olur geyigi gercek miymis lan
      ···
      1. 1.
        +6
        Ben bir kitapta okumuştum onların görüntüsünü aklında nasıl canlandırırsan öyle görürsün ama gördügün seyin onlar oldugunu bilirsin diye bizim kültürümüzde onların ayırt edici özelligi bu oldugu için genellikle gördügünü iddaa edenlerde böyle tasvir ediyo.
        ···
      2. 2.
        +1
        Adam iyi demiş
        ···
      3. 3.
        +1 -4
        ayağının ters olduğunu hiç bir yerde okumadım. Bunu yazan bi kaynağın olduğunu da düşünmüyorum ama görmek gözle değil tamamen beyninle alakalı olduğu için ters görme ihtimalin var.
        ···
      4. 4.
        0
        burda kalmışım tırsasam bile bitirecem olayı
        ···
      5. diğerleri 2
    7. 7.
      +2
      madem hoca evdeyken size bişey olmuyor paraya kıyıp Ada'ma doblo felan Alın enişte ayağına Gül gibi geçinip gidersiniz okeye dördüncü arama derdi de yok AMK
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster