/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +273 -10
    Baslik notu: saygideger adminlerimizden biriyle yaptigimiz uzun sureli munazaralarimizdan sonra ucurulan entryi tum sorumlulugu kabul ederek tekrar paylasiyorum, bilginize

    ---////

    Bilen bilir su app'i, baya mantikli, senin gittigin yere giden birini bulunca gayet ucuza seyehat edebiliyosun. Ulan bari burada abazalik yapma ibine?

    Neymiş? M4 oldugu icin kadin ariyomuş. Sen gece yolculugu icin ilan ac, sadece 1 koltuk müsait de ve karı düşürmeye çalış. Bu nasıl bir mantıktır arkadaş? Seninle o yola gelmeyi düşünen hatun (varsa) ben onun aklini seninkiyle araya karbon kagidi koyup s.keyim.

    Bir de incisozluk tayfasina abaza derler. Tüm şerefimle eminim ki, suradaki en abaza adam dahi bu zütlüğü yapmaz. Ha adamin tipini mi begenmedi; der ki "kardesim yer kalmadi, iptal oldu vs".

    Gunun birinde gonlum ister ki burada hepinizin daha iyi arabalari olsun. Ama rabbim şu pekekent kadar alçalmayi bize nasip etmesin.

    An itibariyle basim agridigi icin daha okkali bi laf sokamadım, ama su toptoşa soyleyecekleriniz olursa yazin, ben sizin adiniza yazar caps atarim.

    Edit: o degil de haftasonu izmir'den ankara'ya gidecek olan varsa bi ses etsin.

    Edit 2: ozellikle mesaj olarak xxx marka/model arabam var, istedigin yere gidelim diye soyleyen panpalarim var, hepsine can-ı gönülden teşekkür ederim. iyi ki varsınız lan.

    Edit 3: gelen mesajlar uzerine az bucuk ifsa veriyorum, fakir degilim lan, valla bak. 1.5 yildir amerikada yasiyorum, ama surekli gidip geliyorum. Simdi de bayram ayagina geldim, ankara'ya da konsolosluga gidicem. Şükür az cok kazandigim bi işim ve arabam da var lan. Bunu sozlukte 1-2 kisi disinda kimse bilmez, allah size daha iyisini versin; bende 2008 model mustang var orada. Bu muallaknin bindigi arabaysa benimki vallahi uçak. Zengin bini de degilim; 6bin dolara aldim çalışıp biriktirip. Ama gönül isterdi yanimizda getirip zütürebilelim.
    ···
   tümünü göster