/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +16 -3
    işte zaman kavramı faktörü ortaya çıkıyor değerli panpam sen dünyadaki zamana göre konuşuyorsun. Hiç düşünmedin mi Allah'ın indinde zaman diye bir şey var mı diye he ? Aklımızla kavrayamayacağımız şeyler bunlar zaman kavrdıbının olmaması durumu.
    Max 100 kilogram taşıyan bir teraziye 150 kilogram yük yüklersen göstereceği ibre 100 kilogramdır. Yani demem o ki Beynimizin zaman kavrdıbının olmaması durumunu alamıyor Gerekli donanımlar yüklenmemiş kaldıramıyor. Farklı tezler ortaya sunuyor.
    ···
    1. 1.
      +1 -4
      sorun zaman değil panpam, dinozorların neden yaratıldığı
      ···
    2. 2.
      0
      ben anladım panpa biraz daha uğraşmalısın anlamak istemeyenlere
      ···
    3. 3.
      -1
      ol diyince olduran allah 65 milyon yıl boyunca insanı tasarlamakla mı meşguldu? şu cümlen için 65 yıl boyunca değil belki onu söylemeye çalışıyorum.He neden dinozorları yarattı diyorsun eminim bilim adamları bazı bilimsel araştırmalar yapmıştır ve açıklamıştır. Yine söylediğime geliyor anlayamıyoruz anlam veremiyoruz. Yani beynin error vermesi burada gerçekleşiyor kanımca.
      ···
      1. 1.
        -1
        Bizim beynimiz error vermiyor işte. çünkü baştan aklımızı kullandık. sizin gibi saçmalıklara inanmıyoruz
        ···
    4. 4.
      +1 -1
      dünya insan için imtihan yeri değil mi?
      o zaman neden insan yokken baska bir canlı vardı
      hemde 150 milyon yıl boyunca yasadı, peki neden?
      ···
    5. 5.
      +2 -2
      nerden biliyorsun insan olmadığını sonuçta hepsi fosil yakıt oldu belki helak olmuş bir kavim veya ona benzer sepelerden bir yok oluş imtiahnı vardı ve hala bu gün yüzüne çıkmamış olabilir bir insan kemiği maksimum ne kadar ayırt edilebilir veya adem ve havaa ne zman dünyaya geldi bizim bildiğimiz dini tarih ne kadar mantığa yatkın ve son olarak zaman kavramı ne kadar gerçeği yansıtıyor evet dinazorlar yaşamış ve yok olmuş ama bu süre zarfında insanın olduğuna veya olmadığan dair bir kanıt bulamdığın sürece senin inkar ediş sebebin yersiz . sonuç olarak öncelikle insanların dinazorlarla birlikte yaşayıp yok olmadıklarını kanıtla
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster