/i/Tespit

  1. 1.
    +207 -17
    Üstedit: üstüne alınan bazı arkadaşlarımız olmuş. meslek lisesinde okuyup bana katılanlarda. kimseyi kırmak istemedim, kırdığım bir kişi varsa özür dilerim fakat ülkenin eğitim sisteminde ki bu tümörlü yapıyı ve zararlı yönlerini hep beraber tespit edip iyileştirmemiz lazım.
    herkesler tarafından bilinen bir gerçektir. bu gerçeği bugün daha iyi anladım anlatıyorum. işim bitmiş otobüs durağında beklemekteyim. aynı otobüs durağında meslek liseli olduğunu anladığım insan kılığına girmiş 4 hayvanda otobüs bekliyordu. otobüs geldi kartımı basıp arkalara doğru yürüdüm.bu hayvanlarda otobüse bindiler ama küfürlerin bini bir para duysanız.. ben bir yere tutundum ve otobüs hareket etmeye başladı. Bu hayvanlarda benim bulunduğum yere geldiler kapının yanına çöreklendiler. 2 si türk 2 si de malum ırktan olan hayvan topluluğu tüm marifetlerini göstermeye başladılar. kapalı olan kapının ortasından elini dışarı çıkarıp dışarıda ki insanlara hareket çeken mi dersiniz. bağıra bağıra küfür edenler mi dersiniz. daha da kötüsü uyaran, babası yaşında ki kişilere yaptıkları saygısızlıkları görseniz hepsini indirip tek tek dövmek istersiniz o derece. en son artık otobüsün şoförü geldi otobüsten atmakla tehdit etti de biraz insanımsı davranmaya başladılar o arada zaten gitmek istediğim yere gelmiştim ve otobüsten indim.
    demem o ki bu ülkede eğitim ve öğretim seviyesi cidden yerlerdedir. binlik yapmayı marifet sanan ciddi bir gençlik var bu ülkede ve bunlar geleceğin tecavüzcüleri, hırsızları,dolandırıcıları, katilleri. bu soruna bir çare bulmamız gerek beyler yoksa geleceğin türkiye si çok parlak olmayacak bunu bilin.
    eyyorlamam bu kadar üstüne alınan kendine çeki düzen versin.
    bu entry nin altına çok uzun, okumadım,özet geç yazan tipler gibtiringidin lütfen yazmayın.






    ···
   tümünü göster