/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +38 -2
    O zamanlar ergendim nefes alan bütün kızlara ilgi duyardım. Mahallemize yeni bir market açıldı her zaman gittiğim bakkal yerine 3dk lık mesafe daha fazla yürür o markete giderdim, çünkü marketi işleten olgun sarışın güleryüzlü ablaya aşık olmuştum. Daha doğrusu aşık olduğumu sanmıştım. Akşam yatarken sabah kalkarken onu düşünüyordum .

    Daha sonradan markete kocası gelmeye başladı adamı ne zaman görsem içimden küfür ederdim hatta birşey alcağımda kolay gelsin vb kibarlıkta bulunmazdım.Bir gün ailemle kavga ettim akşam saat 10 civarıydı ve hava yağmurluydu saten ergenlik kafama vurmuş birde üstüme geldikleri için sinirden ağlıyarak ceketi alıp kaçmıştım evden. Her zaman küfür ettiğim karısına aşık olduğumu sandığım adam marketi topluyordu , beni görünce anladı birşeyler olduğunu beni çağırdı içimden " ne istiyor lan bu dümbük " diyerek yanına gittim yağmurda hızlıca malları toplamak için yardım istedi benimde gitcek bir yerim olmadığından zaman geçsin diye yardım ettim.

    Adamın maksatı malları toplatmak değil yaşadığım durumu öğrenip yardım etmekmiş. Bir yandan malları topluyoruz bir yandan dertleşiyoruz . Adam halimden anladığını söyledi ve malları topladıktan sonra " istersen bu akşam markette yatabilirsin yere sercek birşeyler buluruz ama eve gitsen daha iyi olur " dedi. Bende eve gitmek istemediğimi söyledim adam marketin anahtarını verdi yere sercek birşeyler buldu ben gidince kapıyı kilitlersin ama sabah erken kalkıp marketi açmalıyız dedi ve gitti ertesi gün erkenden kalkıp marketi açtım ve malları daha o gelmeden dışarıya çıkardım o yorulmasın diye..

    O akşam karısına hallendiğim kendisine kaba davrandığım adam bana koskocaman bir ders verdi ve ben bu dersi hayatım boyunca unutmuyacağım.
    ···
   tümünü göster