/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +28 -1
    imzamı attım yazı altına. Bu yüzden acımayacaksın hiç birine bugün filistin diyenler bir baksın geçmişe bizlere karşı yaptıkları ihanetlere.
    ···
    1. 1.
      +2
      işte o kadar pnp eyvallah.
      ···
    2. 2.
      +5 -13
      BiRADER SiZiN iNSANLiGiNiZ OLMUS BEE KALPLERiNiZ KARARMiS ViCDAN DiYE BiSEY KALMAMiS SiZDE. ORDA ÖLEN MASUM iNSANLAR ARAP, AFRiKALi, TURK, MUSLUMAN DAHi OLMASA GECMiSTE BELAMiZi gibMiS RUS VEYA iNGiLiZLER DAHi OLSA YiNE DE iNSANiN iCiNiN Bi NEBZE CIZ ETMESi LAZIM. NASiL iNSANLAR OLMUSSUNUZ AMK. KALPLERiNiZi gibEYiM
      ···
      1. 1.
        +6
        Senin Atan bu toprakları parayla değil ancak kanla alabilirsiniz deyip tüm gücünü oraya çevirirken Parsel Parsel Parasıyla Yahudilere satan hain arkadaşlara mı üzüleyim onlara mı cız etsin kalbim. Benim Dedem Senin Deden cephede onlar içinde savaşırken sırt çevirip düşmanla bir oldular. Oncasını katlettiler. Şimdi bunlara mı cız etsin içim. Madem birlik oldunuz düşmanla şimdi ne ekersen onu biçiyorsun. ayriyeten akıllanmadıklarını 1970'lerde yine gösterdiler. Azerbaycan karşısında Ermenileri savunarak Türk Düşmanlıklarını gösterdiler. Napim şimdi bu insanlara mı acıyayım.
        ···
      2. 2.
        +1 -2
        lan huurnun torunu gazzede ölen çocuklar mı satmış filistini onlar suçu ne muallaknin evladı?
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        BUGUN DOGU TURKiSTANDA NE KADAR MASUM KANDASiMiZ iSKENCE GOREREK OLDURULUYOR EZiYET EDiLiYORSA VE BiZ BUNA UZULUYORSAK SiRF ARABiSTAN TOPRAKLARi UZERiNDE DOGDU DiYE ORADAKi MASUM iNSANLARA UZULMEMEK VEYA iPLEMEMEK KAHPELiK ViCDANSiZLiKTAN BASKA BiSEY DEGiL. BiZE KURTULUS SAVASiNDA iHANET EDEN ARAP TOPLUMUNUN ( YA DA HUKUMETi) TORUNLARi BUGUN O ZAMAN Ki YASANANLAR iCiN SiMDi FÜTURSUZCA ÖRSELENMEYi DiSLANMAYi HAKKETMiYOR. MASUM DiYORUM BAK MASUM. MASUM DEGiLLERSE EGER ANALARiNi gibEYiM. ANLAYiN NE DEMEK iSTEDiGiMi AMK.
        ···
      4. 4.
        0
        masum degıller amk kanlarında var asalaklık
        ···
      5. diğerleri 2
    3. 3.
      +4
      onlar bir güne bir gün ulan bu adamların dedelerini katlettik burada, müslümandı insandı bunlar diyor mu? bence bunu bir düşün.
      ···
    4. 4.
      +1 -3
      nerden biliyorsun demediklerini? benim tunuslu, mısırlı arkadaşlarım var adamlar özeleştiri yapıyorlar zamanında atalarımız yanlış yaptı diyorlar.. ancak boş boş konuşun amk hayatında gördüğü tek arap mahallesindeki suriyeli dersin ortadoğu uzmanı dıbına soktuğum
      ···
    5. 5.
      0
      görmek için filistin'in göbeğine oturmak şart değil.
      varsa bir şehit akraban orada,
      varsa bir gazi akraban ingiliz tarafından kör edilmiş orada,
      görmeye duymaya ihtiyaç hissetmezsin.
      dediğim gibi, o peygamber sabrı ben de yok. kimse de benden beklemesin.
      ···
    6. 6.
      0
      Herkesinde tunuslu ve misirli arkadaslari var aq
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster