/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +6 -2
    ağzından kibir akıyor. 5 dakika dayanabildim. yok kendide ilkokul birinci sınıfta öyle düşünürmüşte bilmem ne. dalyarağa bak güya aşağılıyor. her hareketi yapmacık.
    ayrıca şu hücrelerin kendi başına ne yapacağını bildiğine 2015te halen şaşıran var. mesela bu çokbilmiş, bir insanın doğduğunda vücudundaki donanımların kendiliğinden olabileceğine akıl erdiremiyor. vücuttaki hücreler milyarlarca yılda o şekilde davranmayı öğreniyolar. evrim teorisi deyince "maymundan mı geldik şimdi yani? seni bilmem benim atalarım insan ehiehi" diyen adamlar vaaz vermesin ya. önüne iki din kitabı koyup konuşan alim kesiliyor aq yerinde.
    din doğrudur değildir henüz bilmiyorum ama inanmayan bir insana sanki 5 yaşındaki çocuğa bişey öğretirmiş havasında yaklaşan gibikler yüzünden dinden hepten uzaklaştım. havasını gibtiğim he sen her gibi biliyon he amk.
    ···
    1. 1.
      +4 -1
      kesinlikle haklısın. birde bu lavuklar bikaç şey gösterek(çapı pi sayısı gibi) allahın varlığını ispatlamaları yokmu hepten komedi. evrende herşey düzensizlik üstüne kurulu adam gelmiş ne müthiş bir düzen diye saçmalıyor. dıbına koyduğumun salağı git bir jupitere bak bakıyım düzen varmı ? kolaydı öyle aq. evren bildiğin kaos cenneti aq. ama herkes din alimi. bide hak verenler olmuş bu samimiyetsiz bine. yazık aq. yok sabaha kadar anlatsın dinlermiş falanmış yazık ya.
      ···
    2. 2.
      +1
      bu videodaki huur evladı önce doğru düzgün konuşmayı öğrensin, bini 1 dakika dinledim hayattan soğudum evveliyatının dıbına istikbalinin zütüne koyduğumun bin maymunu
      ···
   tümünü göster