/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Her yazılan korku hikayesini takip ediyorum, pek çok yazılanı okudum arkadaşlar, pek çoğunuzun iyi niyetli olduğunu düşünüyorum, kimi yazılardan açıkça yazanın salladığı belli oluyorsada sanırım bazılarınız kimi varlıklar ile kimi etkileşimler içerisine girdiniz, ve kontrolün sizde olduğunu sanıyorsunuz. Yapmayın en azından yazımı okuyacak sabır ve vakti ayırın lütfen. inanır veya inanmazsınız bilmiyorum açıkçası iki durumunda bana katacağı birşey yok. Ben sadece başıma gelenlere bakarak sizi uyarmak istiyorum.

    Yaklaşık 6-7 yaşından beri varlıklar hissettim, kimi zaman uyurken seslerini/şarkılarını duydum, kimi zaman göz ucumda hareket eden karaltılar kimi zaman aynalarda imajlar. Çocuktum korkmadım, o yaşta bunları ailenize anlatınca aileniz sadece her çocukta vuku bulan hayal arkadaşlar yarattığınızı ve bunun normal olduğunu düşünüyorlar. Yazıktır ki pgibologlarda aynı görüşteler.

    Yaklaşık 13-14 yaşından itibaren varlıkların kimini açıkça görebilmeye başlamıştım, kimi zaman geceleri, kimi zaman okula gitmek için bindiğim otobüste insan formunda ama vücudumdaki tüm kılları dimdik hale getirecek ürpertiyle. Bunun üzerine araştırmaya başladım, hacı hocalara sordum, elde ettiğim kitaplardan okudum, yurtdışında yaşayan arkadaşlara kitaplar sipariş ettim. Ve ne yazıkki o aptalca laf banada edildiğinden kendimi bu varlıklardan üstün zannettim aptalca bir özgüvene büründüm. (insan cinlerden daha üst varlıklardır insan istemedikçe cinler ona zarar veremez ıvır zıvırı)

    Cin veya demon, periler, elemanteller vs. vs. Zamanla hepsini içine girdim, türlü deneyimlerim oldu içine düştüğüm durumu kavrayabilecek kitaplara/kaynaklara, olgunluğa eriştiğimde çok geç olmuştu arkadaşlar.

    Hemen herşeyimi kaybettim, kaybetmek mecaz anlamda değil, sevdiğim insanlar zarar gördü, vefatlardan kafamı kaldıramadım, ekonomik durumum mahfoldu, elimi neye atsam beraberinde bela getirdim. Şu anda 35 yaşındayım, savaşabilecek bilgi olgunluğuna eriştim ama kaybettiklerimi düşündüğümde ne yaparsam yapayım bana verdikleri zararın üstünde kara geçemem ne yazık ki. Maddeler halinde yazıcam katılır veya katılmazsınız, içinizden biri bile daha dikkatli olma yolunda adım atar hatta bununla uğraşmayı keserse benim kârımdır.

    1. Cinler demonlar çeşitli boyutlarda varolan varlıklar (özellikle bedensiz varlıklar). insan onlardan üstün değildir bunu sakın unutmayın. Bedensiz varlıklar neredeyse saf enerjiden meydana gelmişlerdir ve bizim gibi aptalcasına hassas, çabuk zarar görebilen, geç iyileşen bedene sahip olmadıklarından siz ona zarar veremezsiniz.

    2. Kuran'dan incilden, Tevrattan pasajlar/ayetler/dualar okurum giderler diye düşünüyorsanız kusura bakmayın ama safsınız. Dinlerin gerçek olduğunu düşünüyorsanız sizin adınıza sevindirici zira cahillik mutluluktur ama bunlara dayanıpta şovalyecilik, majicilik oynamayın yanarsınız. Tipik insan egosunun sonucunda en güçlü varlık Tanrıdan sonra insandır insan üst olandır şeklinde okur birde güzel kanarsınız.

    Şunu asla unutmayın, bu varlıklardan her aldığınız deftere yazılan bir borçtur ve zamanı geldiğinde faizi ile birlikte geri alınacaktır. istekleri karşılayamayacak, veya aptal cesareti ile 2 duayla geçiştireceğinizi sanıyorsanız (benim gibi) büyük zarar göreceksiniz. Sizin görmeniz sorun değil zira kaşınan sizsiniz ancak bu alışverişlerde her koyun kendi bacağından asılmaz, zararı aileniz, sevdikleriniz görür onlara zarar verirsiniz, hepsini görür durduramaz vicdan azabından sürünürsünüz.

    3. illa bu varlıklarla ilgilenicem diyorsanız öncelikle kaybedecek birşeyiniz olmamalı (kendi sağlığınızdan başka) ve bu varlıklarla uğraşmanın anahtarını dinler tarihinde değil pagan tarihinde aramayı sakın unutmayın. Dinlerden öğrendiklerinizi bir kenara itin.

    4. Aynalardan uzak durmanıza gerek yok ama eğer summon ediyorsanız (yani cin/demon vs. farklı boyut varlıklarını çağırıyorsanız) aynalardan uzak durun. Kesinlikle evinizde aynalar birbirine bakmasın hatta ayna karşısına yansıtıcı yüzeyi olan bir cisimde koymayın.

    5. Evinizde hem hayvan besleyip hem varlıklarla haşır neşir olmayın sakın bunu yapmayın.

    6. Hacı hocalardan medet ummayın, gerçekten yardıma ihtiyacınız olacak duruma düştüğünüzde sizi bulanlar ve eğitenler olacaktır ama bu zaten çok şey kaybettikten sonra olacaktır. Bilginin, bilgilenmenin karşılığı çok ağır.

    7. Bir varlıkla devamlı irtibatta olanlar, bunu olabildiğince dikkatle sona erdirin, erdirmeye yakın istekler olduğunu göreceksiniz, hatta kimileriniz bu isteklere şimdiden maruz kalmışlar, bir kişi cin yüzünden kız arkadaşına yaklaşamadığından bahsediyordu. Biraz daha uğraş ve kız arkadaşının nasıl mahfolduğunu gözlerinle seyret maalesef durum bu.

    8. Koruyucu meleği olduğunu idda eden arkadaşlar, yok böyle birşey üzgünüm, inanın veya inanmayın ama lütfen koruyucu meleğinizle görüştüğünüzü söylediğinizde samimiyseniz bunu durdurun, karşınızdaki varlık er yada geç mahfınıza sebep olacaktır. Sizin yardımınızla daha çok türdaşını bizim boyutumuza çekebilecektir. Bunu yaşam enerjinizi bir anlamda soğurarak yapar. Yaşam enerjiniz sonsuz değil bunu sakın unutmayın. Hayatınızdan çaldırmayın. Bedensiz bir varlığın tamamen farklı bir boyutta varolabilmesinin tek yolu sizin yaşam gücünüzdür. Siz bir prizsiniz onlarda elektrikli alet. Çalışırlar ama elektriğinizi tüketerek bunu sakın unutmayın.

    9. Yeterli seviyeye gelmeden (tılsımlar, koruyucu chantlar, gerekli ritüeller, bağlama büyüsünü bilmeden öğrenmeden) bu varlıkları çağırmayın, hissetsenizde önemsemeyin, siz enerjinizi isteyerek vermeden kolay kolay size musallat olmazlar (özel sebepleri yoksa, eğer varsa ve yeterince güçlüyseler sizi sitesenizde istemesenizde size yine sizin enerjinizi kullanarak musallat olacaklardır)

    10. Odanızda içinde kapı resmi olan tablolar bulundurmayın, kapılarınızı açık tutmayın, kapıların açık tutulması açık bir davet gibidir. Kapının pagan ve majik önemi vardır, bir şekilde enerjiyi yoğunlatırabilirler. Cin deneyimleri olan arkadaşlar, cinleri ilk gördüklerinde kapıdan geldiklerini veya kapıya yakın olduklarını (ortamda ayna varsa aynaya) görmüşlerdir.

    11. Korkmayın diye yazan arkadaşlar, nasıl bir hata yaptığınızı bilmiyorsunuz, donanımlı değilseniz korkun arkadaşlar korkun ve kaçının. özel durumlar dışında kendilerinden size gelmezler. Enerjilerini size eşitlemek durumundadırlar, ve çok güçlü olanları dışında bunu yapmalarının tek yolu sizin buna (bilinçli veya bilinçsiz) izin vermenizdir.

    12. iyi ve kötü kavramları insan kavramlarıdır bunu sakın unutmayın, ne tam iyi ne tam beyaz vardır genelde hakim gridir. size karşı iyide olsalar kötüde olsalar her aldığınızın ağır bir karşılığı vardır.

    13. Sakın ama sakın kanla ritüel gerçekleştirmeyin. Sağdan soldan duyaerak sakın içinde kendi kanınız veya bir başka varlığın kanı olan ayinlerde bulunmayın. Karanında karasına yuvarlanmayın.

    14. Büyüden uzak durun, ak ve kara büyü yoktur her büyü karadır, büyü evrenin işleyiişini (kader) değiştirmek için yapılır. Niyet iyide olsa kötüde olsa gidişatı değiştirdiğinden karadır. Bizden çok daha iyi büyü gücüne sahip varlıklar vardır, en ufak size göre masum büyü bile bu çok güçlü varlıkları mıknatıs gibi size çekecektir.

    Kısaca yazdım. Her tip sorunuzu cevaplarım. lütfen arkadaşlar kendinize çok dikkat edin. anlamadığınız ile uğraşmayın. Kulaktan dolma bi,lgiler sizi sadece belaya zütürür. Bu belayı bugünden yarına görmezsiniz. Gördüğünüzde, farkedebileceğiniz seviyeye ulaştığında çok geç kalmışsınızdır durdurmak için. Bu durumda olanınız varsa bana pm vs. atsın yardımcı olacak kişilere yönlendirebilirim.
    ···
   tümünü göster