/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +4
    aynı anlattığın gibi gibik gibik geçti yıllarım hem de tek bir kız için. Kaç yıldır ne varsa içimde söyledim ne kadar sevdiğimi nasıl sevdiğimi hemde romantik sayılır bi haldeyken kız değer verdiğim başkası var dedi aq napıyım şimdi daha dün de başka bi çocukla gördüm gel de unut unutmasını da gibtir et o kadar anlattıktan sonra ortada kaldım ya en tak kısmı da bu
    nerden bileyim aq yanındaki bine bu salak iste beni seven demediğini
    ···
    1. 1.
      0
      işte o zaman gibtir edeceksin. Ne kadar zor olursa olsun gömeceksin. Sana değer vermeyen bir huura sen hiç değer vermeyeceksin. Ama öte yandan açılmasaydın hala onu düşünüyor ve o değerli zamanını kaybetmeye devam ediyor olacaktın. Şimdi reddedilmesen o hayatından çıktığında eğer büyük bir iz bıraktıysa sürekli bunun pişmanlığı gelecekti aklına.

      Bir arkadaş daha vardı yukarda. Reddedilmiş halinle bana katılmaman gayet normal. Aslına bakarsan Bir başkasının acısını yaşamadan anlayamazsın. Anlamış olsan bile bu onunla aynı fikirde olucağın anldıbına gelmez. sözü bu duruma çok uyuyor. Kelimelerle hissedilebileceğini düşünemiyorum yinede sıkma canını kardeşim. Dediğim gibi seni sevmeyen birini sevmek yüzsüzlüktür. gibtir et.
      ···
   tümünü göster