/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +155 -3
    ilk gecemizde herşey normaldi sabah kalktığımızda da babamda normal gibiydi annem hep endişeliydi ama neelr olduğunu herkes az çok biliyordu kimse birbiri ile bu konu hakkında konuşmuyordu. Babam akşam yazdığı şeyi sabah anneme verdi ve evin kapısının girişinde tahtanın altına sıkıştırdı annem.
    Bir sonraki gece hiç unutamam hava çok sıcaktı o yüzden tüm kapılar açıktı birde evin çatısı yoktu üstü normal betondu bu yüzden hava çok sıcak oluyordu. tam karşımda ise perdesi olmayan pencere vardı kiler olarak kullandığımız odada.
    Camın önünde birileri vardı ama olduğumuz yerde bizden başka duran 1 hane vardı onalrda iki yaşlı insandı gecenin o saatinde orada kimse olamazdı. Babamı uyandırdım kalktık babam görünce Este... züebu... a dedi bir anda karşıdaki şeyler yok oldular. yani bildiğin buhar olup uçtular. Babam hemen telefona sarıldı bir adamı aradı adamlar 2 saat sonra bizim kapımıza geldiler. sakallı bir hoca ve yanında damadı vardı arabayı kullanan geldiler .
    ···
    1. 1.
      +145 -11
      biride demiyor ki sene 2003 yerleşim yerinden uzakta ve dağlık alanda telefon nasıl çekiyor
      ···
      1. 1.
        +266 -3
        Kapaklı mor renkli t10 bu zamqi xd anasının amında 26 g ile bağlanır
        ···
      2. 2.
        +44 -1
        hassktr yalnız sen bug buldun. şimdi bile çekmez tel?
        ···
      3. 3.
        +27
        kışın bu köyde 4,5 hane ancak olur. Ama ertesi gece cok sıcak olduğundan bütün kapıları açtık. Olay hangi galakside geçiyodu kafam karıstı lala
        ···
      4. 4.
        +8
        Öncekinde de korkudan ses çıkaramadım babam sesime uyandı demişti
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster