/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +353 -53
    edit: beyler öncelikle okumamazlık yapmayın..
    hikayeyi okurken bu şarkıda size eşlik etsin amk
    https://www.youtube.com/watch?v=7WkW9OCNaC4

    panpalar bi arkadaş ailem odama fuhuş baskını yapar gibi dalıyor diye başlık açmış onu gördüm aklıma içler acısı yakalanma anım geldi sizinle paylaşmak istedim gerçek hikayemi anlatayım size herdefasında odamı kilitler 31 çekerdim tabi ozamanlar yeni ergen olmuşuz yaşlar 13 14 babamda beni göze aldıydı bu kapı neden her defasında kapanıyor diye bu konuda pederle çok kavga etmiştik.. bizim evin inşaat yapısı çok farklıydı amk lavaboya bitek benim odamdan giriliyodu yani şöyle düşünün 1 odayın 1 lavabosu var ve bitek o odadan giriliyo... adam her defasında lavaboya gitmek isteediğinde kapı hep kapalı çok kez dayak yemiştim bu yüzden.. resmen adam beni duşman bellemişti lan evin içinde.. bikeresinde bida kapıyı kitlersen seni yatırır zütünü kırbaçlarım pekekent diyerek tekmee tokat dövmüştü amk.. tmm bende kabullenmiştim artık kitlemeyecektim çünkü ağır tramvalık dayak yemiştim amk.. neyse 2 gün sonra eve geldim baktım kimse yok girdim odama dedim kimse yokken bi kaydırak yapaym... elim kolum titreyerek attım çantamı heyecandan kapıyı kitledim lan sonra asılmaya başladım çekiyorum ve kendimden geçiyorum.. 15 dakika felandır çekmekteyim halen.. sonra bi an tam boşalacakken en tepedeyken ve zevkin efendisiyken biri kapıyı açmaya çalıştı.. açmaya çalışma şeklinden anladığım kadarıyla babamdı.. baktı kitli senin ananın dıbına korum bin deyip laaannn diye bastı tekmeyi kapıya.. kapı ahşapdan oldugu için hemen kırıldı amk kırdı ve öfkeli bir baba gibi girdi içeri ama o halen benim babamdı.. allahıma kitabıma o lannnnn diye kapı sesini duyar duymaz korkudan napacamı şaşırdım kaptım elime monütorü kaldırdım havaya zina yapan çifti gizlemeye çalışıyorum amk yukarı kabloları dartarak kökünden çıkarmak istercesine dartıyorum.. tabi karının inlemeleri bangır bangır çınlatıyo evi o yeahh mm fuck fuck fuck diye bağırıyo ben kan ter, korku içinde donlar aşağıda gib yukarıda monitor elimde son ses ferre.. kalbim beş buçuk atarak babama bakıyorum ve kendimden geçiyorum.. sonra babam baktı baktı gülmeye başladı sinirden adam tekme tokat daldı bana seni 31ci pekekent amlaramı bakıyon lan am mı istiyon artık diye tekme tokat daldı bana arkadada fon müziği fuck fuck fuck bende eşlik etmeye başladım ağğ ağğ diye..
    adam bi an yere düşürdüğüm monitorun kırıldığını görünce.. monitorün kablosunu kopararak daşşaklarıma daşşaklarıma vura vura haşladı amk.. o gün bugündür panpalarım değil kapıyı kitlemek kapıyı kapamıyorum bile amk gerçek bi anımdır..

    EDiT2: beyler 100 ŞUKU GELMiŞ 150 şukuda olayın gerçekleştiği odanın kırılmış olan kapısını atıyorum amk söz..

    EDiT3: BEYLER SÖZ VERDiĞiM GiBi RESiM BURDA DiNLEYEN VE ŞUKU VEREN PANPALARIMA ÇOK TEŞEKKÜRLER BONUS OLARAK BANYO KAPISINIDA PAYLAŞTIM YALAN DiYEN KOMPLEKSLi muallakLERE iNAT..
    http://imgim.com/1313incip87585.jpg
    THE END..
    ···
   tümünü göster