/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    çocuk başladı.

    -abi ben bunu bizim bi ortak arkadaşımız eve çıkmıştı, neyse ev ıslatılmaya gidildi bizimki de orda, ben bunu gördüm tamam ya dedim çok güzel kızmış falan olayı nasıl kopartabilirim diye düşünmeye başladım ama kimseye bi şey demiyorum tabii..

    kız hemen lafa girdi..

    - ben ilk gördüm aliyi abi iyi çocuk falan dedim ama kafada bi şey yok tabi.. bizim ayşede aliden hoşlanmış iki arada bi derede bana söyleyince ben hepten soğudum kafamda olan ne varsa bitti zaten.

    ali devam etti..

    -abi diyorum bu muhabbet böyle bitmemeli falan derken biz bunlarla da epey samimi olduk sürekli ortak arkadaşımızın evinde takılıyoruz grupça ama fatma(esas kız) ne pas veriyo ne bi şey, bi de ayşe o kadar hızlı girmiş ki olaya tabu oynuyoruz ayşeyle biz takımız, dışarıya oturuyoruz bi tek ayşenin yanı boş falan.. ben olayı çakozluyorum ama gibimde değil gözüm gönlüm fatmada başka da bi şey görmüyorum.. her görüşmede iyice eriyorum.. neyse ben dayanamadım bi gün dedim yarın bize gelin size şarap kaynatcam içeriz..

    fatma atlıyor lafa

    -abi bende hoşlanmaya başladım ama geri çekiyorum kendimi böyle aptal bi olayın içinde bulmak istemiyorum kendimi.. tabi bu bizi şaraba çağırdı ya ayşe uçuşlarda hayallerde onun hayallerine ortak oluyorum, kafaya bak..
    ···
   tümünü göster