/i/Tespit

  1. 101.
    0
    şimdi kutsal bi bilgi veriyim size, yarın bigün kullanırsınız: kadınların büyük pipi sevmeleri yalan. her kadının vulvası (hani şu sevişirken girdiğimiz yer) belirli bir ölçüde dizayn edilmiş durumda. yani kimi büyük, kimi küçük bu vulvaların.

    eski zamanlarda bir toplulukta (güney amerikalı yerli bir inka minka şeysi, anladınız siz onu) kadınlar vulva boylarına göre sınıflandırılırmış. tavşan (küçük), geyik (orta) ve fil (büyük) kadınlar olaraktan ve eşleri bu genişliğe göre seçilir; penis boyuna göre sınıflandırılan abilerle eşleştirilirlermiş (evlilik yokmuş, evet).

    şimdi demek oluyo ki bu; her büyük aslında o kadar da işe yaramaz. kontrolsüz güç güç değildir ve bu konuda ayağımızı yorganımıza göre uzatmazsak, hatunların canı acıyabilir (iskender mi bu 1'i az bulup 1,5 söylesinler? ya da adana mı? öyle düşünün).

    gelelim konuya. lan olm, niye ablanızı bacınızı filan muhtelif pozisyonlarda düşünüyonuz ki? biri bana bunun cevabını versin. aslında düşündüğünüz deli gibi kendi manitanız, kıskaçlıktan ırkçı oldunuz da söyleyemiyonuz. tribünlere de "abla, bacı" diye oynuyonuz. bunu ya açık açık diyin, ya da hepimiz şimdi klavyeleri yavaşça yerine bırakalım. bi anlayalım yani olayı.
    ···
   tümünü göster