/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +1 -1
    part 14-kurban bayramı özel part
    "evet evlat ben senin dedenim"dedi sesini alçaltarak ,ihityar adam babam onun yıllar önce kalp krizinden öldüğünü söylemişti. onun hakkında hiçbirşey bilmiyordum taaki birkaç dakika öncesine kadar. babaannem de ölmüştü ben doğmadan önce.en azından ben öyle biliyordum.ama bunlar hiçbirşeyi değiştirmezdi. beni ve merti kaçırdıklarını, merti bu ıssız yerde ölüme yollicaklarını değiştirmiyordu. hala beni neden kaçırdıklarını bilmiyordum.
    "peki ben, beni neden kaçırdın, hadi beni kaçırdın ,mert ne alaka?" diye çıkıştım.
    "evlat, mertin hiçbi ilgisi yok bu olayla,sen gelmeden önce ara sokakta merti yakaladık,sen sandık. şanssız ki kimliği yanındaymış, yoksa tüm bunların hiçbiri yaşanmicaktı.onu orda salamazdık, polise gider ve bu da tüm işi mahvederdi. sana gelince evlat.sen bugün kutsal bi görev için burdasın. baba oğul ve kutsal ruh adına.şu an birtanesi ekgib, baba ben, oğul sen, kutsal ruh ise camillianın cansız bedeninden çıkan ruh olucak.bu sabah 6 da ritüelimizi başlatıcam. umarım camillia ile aranızda ciksten başka birşey geçmemiştir. yoksa görüceklerin karşısında moralin bozulabilir.bu sabah 6 da camilliayı kurban edicem.ve sonra kendimi egenin azgın sularına bırakıcam evlat. azrail maalesef uzun zamandır tatilde."
    sustum ,hiçbir şey demedim. bunun olmasına izin veremezdim. camilliayı seviyordum. merti de öyle.her ne kadar dedem olsa da karşımdaki.o bir caniydi.ve dede de diyemezdim ona. benim dedem coktan ölmüştü.
    ···
   tümünü göster