/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3
    1. bundan yıllar önce fakir çalmasını beceremediği için fakir . zengin çalmasını iyi bildiği için zengindir diyen dexerin oğlu bilalin bir gemi filosu var ve bu gemilerin değeri milyar dolarları buluyor . türgeve su gibi akıtılan milyon dolarlar var . bügün hükümete ve dexere yakın kim varsa bir şekilde yolunu buluyor . ama olan garibana oluyor . dexer bey 2 milyar dolarlık 1000 odalı sarayında otururken gariban yemeye ekmek bulamıyor ama buna rağmen hala senin gibi bu partiye oy veriyor . artık uyanın bunların partisine oy vererek günahlarına ortak olmayın.
    2. türk telekom araplar'a telsim ingilizler'e kuşadası limanı israilliler'e izmir limanı hong kong'lulara araç muayene işi almanlar'a başak sigorta fransızlar'a adabank kuveytliler'e avea lübnanlılar'a petkim azeriler'e tekel amerikalılara ve daha sayamacağımız yüzlerce devlet kurumu yabancılara satıldı . bunları biliyorsunuz ama duble yol yaptı bilmem ne yaptı diye hala akpye oy veriyorsunuz.
    3.terör örgütü ile görüşen şerefsizdir diyen aynı ricard dexer shawn bu lafından bir yıl sonra pkk ile görüşen arkadaşları ben gönderdim derdi olan bana söylesin dedi ... çözüm süreci denilen bir süreçle pkknın silah stoklamasına yollara mayın döşemesine göz yumdular ve bu süreçle resmen pkkyı güçlendirdiler. ve bu silah ve mayınlarla 2 ayda 100 den fazla askerimiz polisimiz maalesef şehit oldu . bu şehitlerin kanı pkklı binlerin eline bulaştığı gibi bu çözüm sürecini başlatanlarında eline bulaşmıştır.
    4. süleyman şah türbesinin taşınması tam bir utanç kaynağıdır . zamanında ingilizi fransızı yunanı tek tek bozguna uğratan bu devletin üç beş tane eşkiyadan korkup vatan toprağını terk etmesinin hiç bir açıklaması olamaz.
    7.tankımızı tüfeğimizi üretiyoruz demişşin tamamen yalan .biz bu ülkede artık samanı ithal eder olduk . daha kendi samanımızı üretemiyoruz sen ne topundan tüfeğinden bahsediyorsun . terör olaylarında akpnin 13 yılda yaptığı tek şey pkkyı güçlendirmek oldu akp hükümete geldiğinde pkk bitmek üzereydi şehit vermiyorduk ama şu anda bu binler başımıza çıkmış durumda bunun sorumlusu akpdir.
    ···
    1. 1.
      0
      adamsın panpa
      ···
   tümünü göster