/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1
    lan kamil soruyu okumadınmı neden tek bir kitap yok diyorum. neden önden beta versiyonlar geliyor. allah ilk başta islamı neden getirmiyor. haa bu arada pardon çünkü diğer soruları okumaya cesaretin yok
    ···
    1. 1.
      0
      Allah insanlari yarattiktan sonra onlara varlığını ve birliğine inanmaları için bir cok peygamber ve peygamberlere mucizeler vermiş. Allah bu peygamberlerinin 4'ü ile birlikte kutsal kitaplar indirmiş. Allah tarafindan indirilmis ve insanlarin inanmasini istemis oldugu kitaplarin hicbirine "beta" denilemez.Hz isa döneminde Isa'ya inanan veya Musa zamanında Musa'nin dediklerine iman eden insanlar cennetle mujdelenmislerdir. Tevrat ve Incilde hz muhafazid'den dahi bahsederken sanki bu kitaplarin birbiriyle hicbir alakasi yokmus gibi konusman kesinlikle ağır cahilligindendir.
      ···
    2. 2.
      0
      tevrat ve incili okusaydın ağır cahil diyemezdin kardeşim. bana o cemaat abilerinin sizlere anlattığı bilgileri verme. senden önce bin kez okuduk onları. soruların özünü anladığın zaman olaylar değişiyor. ayrıca kuranı meali ile okuduğuna dair inandığın herşeyin üzerine yemin edersen gerçekten senin ile muahattap olabilirim. bilgi eşitliği bakımından.
      ···
    3. 3.
      0
      Neden müslümanlar aci cekiyor diye sormussun mesela.Bu demek oluyoki sen Kuran'in mealinden 1 cümle dahi okumamis bir liselisin. Zaten buraya bir sey öğrenmeye de gelmediğinden eminim.En azından biraz tarihle ilgilen bakalım kimmis bu müslümanlar öğrenirsin biraz.
      ···
    4. 4.
      0
      yemin etmiyorsan muhattap olamayacağım. ama tabi ki sen büyük ve bilgili bir müslüman olarak bir mürtede yardım etmek istemiyorsan tabi ki öteki dünyada bununla ilgili yargılanacağınıda bilmelisin.
      ···
    5. 5.
      0
      müslümanların ortalama iq seviyesi kendi kitaplarını okumazlar heryere tak atarlar
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster