/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +202 -53
    Beyler yıllardan beri türk-kürt kardeştir vesvelesiyle oyalanıyoruz. Ya ben anlamıyorum amk. Geçmişteki olayları göz önünde bulundurduğumuzda
    Örn:alman gemisi goben istanbul boğazından geçip rusyayı vurdugunda ve sonrasında osmanlıya sıgındıgında rusya osmanlıya savaş açmıştı. Ulan adamlar almanyaya bile değil direk olarak bize savaş açtılar.
    Ama biz 35 senedir verdiğimiz bunca şehide rağmen kürtlere savaş açmadık onlara kardeş gibi davranmaya çalıştık. Değmez abi bu bin kurularına. Adamlar bayramda bile şehit ediyolar askerimizi polisimizi. Sonra kürt vatandaşların bi suçu yok olayı pkk yapıyor. Ulan pkk nın ırkı yok mu sanki ırksız mı bu orosbu cocukları. Bizim askerimizi polisimizi şehit edenler kürt. Daha ne kadar türk-kürt diye kandırılacagız bilmiyorum. kaldı ki kürtlerin %60 ından fazlası bu ülkeye zarar vermekten başka bi şey yapımıyor. Her türlü kaçak kullanım bunlarda. Ulan doğuda adamlar elektriğe para vermiyor devlet de batıdakilerden bunların kayıp kaçak vergisini alıyor. Afedersiniz ama giberim öyle adaleti.
    ···
   tümünü göster