/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    0
    beyler şeytani fikirlerinize ihtiyacım var, bugün alış veriş merkezin de çorap alırken bir kızla fena seviştik. beğendiğim çorabın siyahını ararken yardımcı olayım dedi, öncesin de ben çorap ararken 3 kere bakıştık fakat tefadüf değil amk uzun uzun uzaktan beni izliyo sonra yanıma geldi işte. alt raflarda çorabın siyahını ararken aşağı eğildi önümde dizlerini bükerek, altında da etek var amk bacaklar dümbek gibi ortaya çıktı, birde yakası açıldımı öne eğilince, sol bacağı benim sağ dizime değiyor bu sırada. ben hafiften titremeye başladım o sırada heyecandan :D hangi kız baldırını tanımadığı birinin bacağına dayar, asıl beni heyecanlandıran yakadan içeriyi görmem oldu. neyse kız bu sırada füme ve lacivert benzeri çorapları bana gösterip geri yerine koyuyor, siyahmı değil mi diye ben ışığa tutup bakıyorum, yok değil diyorum geri veriyorum başka çorap veriyor. çoraba falan baktığım yok artık, bayağı kızın gözünün içine baka baka bacakları göğüsleri izliyorum artık. heyecanlandım amk hani biraz tenha biyer olsa giberim çorapları hadi sevişelim artık diyeceğim, nefes düzenim falan bozulmaya başladı. neyse siyahı bulamadık sayemde :D füme lacivert filam aldım ne aldığımıda bilmiyorum artık :D kız ayağa kalktı ben bi ohh çektim. altım da kot var bizim eleman sertleşti elimde ki poşeti önüme tutuyorum kimse görmesin diye. sonra kız tekrar yanıma geldi yanıma kasada sıra beklerken ben, noluyor amk dedim numara falan verecek diye düşündüm bir iki saniye. zütümüz kalktı hdıbınaa.
    4 çorap 3 çorap fiyatınaymış bi tane daha alabilirmişim :D bu kız beni boşaltmaya and içti heralde dedim. sen seç bi tane getir dedim kıza artık, şimdi yarım saat daha siyah çorap aramayalım amk :D bu sefer boşalırım çünkü kız çok erotik. neyse çorabı getirdi, bende ki çorapları da aldı elimden kasaya koydu sonra gitti, o hareketine anlam veremedim zaten sıra bana geldi amk. ödemeyi yaptım kasada ki kız, para üstü fiş poşetle falan uğraşırken, bu kızla iki defa daha bakıştık kız sağımda başka müşteri ile ilgilenirken bana bakıyor. mesajın kesinliğini o anda anladım ben. işin taktan tarafı kızın parmağın da yüzük var. çıktım dışarı mağazanın önünde ki demirlere yaslandım kızı izliyorum. aramızda raflar müşteriler falan var, kız hala arada ki boşluklardan bana bakıyor. aklıma telefonu sallamak geldi kız bakarken, numarayı alırım belki bir şekilde diye. o anda babam geldi yanıma amk. başka mağazayı geziyordu o. elimden poşeti aldı bakıyım neler aldın diye, babam aldıklarıma bakarken biz hala kızla kesişiyoruz artık iş alenen bir boyut almaya başladı. sonra eve gittik tabi amk. kızın sadece ismini biliyorum yakasında yazıyodu soy ismi yazmıyordu.

    şimdi beyler ben bu kızın numarasını nasıl bulurum, adını sanını nasıl bulurum. mağazanın telefon numarasını buldum netten. işleterek bir şekilde kızın numarasını alma şansın varmı? ya da başka şekilde yardım elin lan.
    ···
   tümünü göster