/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +50 -10
    Günün birinde bi tavşanla bi sincap varmış. Bunların yediği içtiği ayrı gitmezmiş.Bi gün sincap bi bakmış tavşan sincabın manitayı yatırmış gibiyor. Atlamış hemen sincap demiş 'noluyo lan huur çocukları' sincabın manitası ayakları zütüne vura vura kaçmış. Tavşan demiş 'bu meseleyi erkek erkeğe çözelim gadam' sincapta cevap vermiş 'senin ananı giberim huur çocuğu' tavşan bini sinirlenmiş emaneti takmış bizim gariban sincaba. Sincap yarra yediğini görünce doğru gitmiş aslana.

    Sonra gitmiş bu aslanın yanına. Aslana deseki aslanım bu benim kıza çaktı aslan giblemez. Demişki 'kralım bizim ormanda bi tavşan var.Asi, hiç kimsenin dediğini yapmıyor mesela siz bi şapka kanunu çıkarsanız sizi bile dinlemez.' aslan sinirlenmiş görücez diyip şapka kanunu çıkarmış. Herkes şapka takmaya başlamış ama tavşanın kulaklar büyük takamıyo. Yapacak bişi yok diyip takmamış.

    Sonra aslan bir gün sincapla ormanda gezerken bi bakmış tavşan şapka takmıyo. Saldırmış aslan tavşana bildiğin anasını gibmiş. Aslan sinirlenmiş koskoca ormanların kralının sözünde durmuyo başlamış bunu hergün dövmeye. Aradan 3 ay geçmiş ama her gün aynı sebepten tavşanı dövüyomuş. Sonra bi gün aslan 'ulan sincap ben bu tavşanı her gün aynı sebepten dövüyorum hakkımda dedikodu çıkmaya başladı başka bi dayak sebebi bulmalıyım' sincap cevap verir 'aslanım onu bakkala sigara almaya yollayı maltepe alırsa niye 2001 almadın diye döv,2001 alırsa niye maltepe almadın diye döv' aslanın kafasına yatmış.Çağırmış tavşanı. Girmiş söze 'tavşan kardeş git bana şu bakkaldan bi paket sigara al' tavşan anlamış bi binlik olduğunu. Aslana sormuş 'aslanım maltepemi olsun 2001'mi' aslan sıkışmış arayı ve tek çözüm yolu olan cümleyi kullanmış :

    -Senin niye şapkan yok amk
    ···
   tümünü göster