/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -2
    Bence kürtajı yasaklamakı çözüm değil serbest olmalı ve kaliteli ortamlarda yapılmalı. Merdiven altında yapılan işlemlerle cenin ile beraber kadınlarında hayatları son bulabiliyor.

    Devlet gebelikten korunma yolları konusunda hem erkekleri hemde bayanları ciddi derecede bilgilendirmeli ve buna destek olmalı.

    Düşün bi gece bardan karı düşürdün pek güzel gibiştin sen kondom kullanıyordun ama ucu delindi ya da ikinci postayı atarken kondomu değiştirmedin ilk postada yumuşayan gibinden çıktı gitti karı hap aldım dedi ama almadı sonuç hamile kaldı sen tanımadığın bilmediğin bir karı ile evlenip o çocuğa bakmak zorunda mısın ?

    Ya da şöyle düşünelim ben efendi uslu birisiyim hala bakirim eşim olacak kişiyi bekliyom dedin eşin oldu birde çocuğun oldu aradan vakit geçti ikinciside oldu kazara karın doğum kontrol hapını almayı unuttu üçüncüsü yola koyuldu günümüz şartlarında üç tane insan evladı bakmak ne kadar zor 1 ay değil 1 sene değil 1 ömür...
    ···
    1. 1.
      +6 -3
      Çare islam bilader
      alkol beyni donduran herşey haram 1
      2 zinadan uzakdurmak lazım islam kadın erkek ilişkilerini iyi bi şekilde anlatıyo
      3insanı yollayan Allah onun bereketiyle yollar yoksa 15 çocuk yapan kürt aileleri açlıktan ölürdü
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Kardeşim ilk 2 sine katılıyorum hakkın var ama 3cüyü deme gözünü seveyim bir evin bir evladının aldığı eğitim terbiye vs ile aynı evde 1 adam 4 kadın ve toplamda 25 30 cocuğun babasından aldığı eğitim, insanlık bir mi ?

      Sakın yanlış anlama bir doğu haklına bak kürtten örnek veridğin için o şekilde gidiyorum eğiti seviyeleri, davranışları düşünceleri nasıl birde batıyı gibtir et orası kırma fark bariz olsun diye avrupaya bak elin gavurunun aldığı eğitim ilmi fenni nasıl ?
      ···
    3. 3.
      0
      anasını gibtimin evladı bir gecelik ilişkiden doğacak çocuğa bakmak zorunda mıyım diyor. yanımda olcan ki o liseli ensene bir tane patlatsaydım gavat oğlu gavat. sen gidicen zina yapıcan zonra o çocuğa bkmak zorunda mıyım zorundasın tabi ehli sünnetini gibtimin evladı
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster