/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +13 -1
    Evet beyler hiçbir işim düzgün gitmiyor maalesef, hani çok ağlamak istersiniz ağlayamazsınız boğazınızda birşeyler düğümlenir ya. işte o an benim tüm hayatımı kapsıyor,ha şimdi bu gönderi tutmayacak, neden? Çünkü ben komşumu gibmedim, okuldaki ingilizce öğretmenimi gibmedim,hep gibilen ben oldum ondan dolayı tutmayacak bu gönderi varsın tutmasın.

    Gelen vurdu giden vurdu ortada kaldık. iyi günümde yanımda olan dostlarım kötü günümde aradığımda hep bir işleri olduğunu söylediler.

    Hayatımda 2 kızı sevdim panpalar bir tanesi benden 3600 km uzakta,bir tanesinin ise en büyük hobisi duygularımla oynamak.

    içiyorum cebimdeki son paralarımla ciğerlerim sigara dumanından kapkara kesildi. Kanımda her daim alkol var.

    4 gündür mutlu koyuyordum yastığa başımı, neden mi? O duygularımla oynayan kızla görüşüyordum, sevdiğini söylüyordu bende sevgiye aç, duyguya muhtaç peşinden koşuyordum, bugün buluşacaktık güya nereye gideceğimi ne giyeceğimi belirlemiştim, dünden berbere gitmiş saçımı yapmış sabahtan beri telefon bekliyordum ama gelmedi panpalar, gelmedi.

    Ben aradığımda ise meşgule atıldı ve efendim diye mesaj attı, kapattım telefonu açtım bir şarkı oturdum ne günah işlediğimi düşündüm beyler,ne yapmış olabilirim ki hayatımda hiçbir işim düzgün gitmez. Bu denli duyguya muhtaç,bu denli kafam bozuk. Bu günde yanlızız be,dostlar, bugünde neşemden eser yok.

    Ha bunları buraya niye yazıyorum, zamanında çok param vardı, para olunca çokca'da dostum vardı, cüzdanım hafiflemeye başladıkça dostlarımda hafifledi. 2 Tanesi kaldı sadece 2 tanesi. ikisi'de kilometrelerce uzakta, ağır geliyor be artık bunlar.

    Taşıyamıyorum artık yükleri, sigara paketleri ile konuşuyorum,her içtiğim içki günden güne öldürüyor beni hissediyorum neyse panpalar kader acı, bana çizilen kader daha acı.

    Sağlıcakla.
    ···
   tümünü göster