/i/İş Güç

İŞLER GÜÇLER
    başlık yok! burası bom boş!
http://wad.ojooo.com/register.php?ref=Gilmour13
  1. 1.
    0
    beyler ben dürüst bi adamım bu konuyu buraya niye açtığımı dürüstce söyliyim birincisi gerçekten işe yarar bi sistemi günün çoğu zamanını internette geçiren bi kitleye tanıtmak anlatmak ikincisi vereceğim siteye üye olurken benim referansım olarak üye olacaksınız yani sizden faydalanmış olacam.

    cankuşlar dışarıda herhangi bi işte çalışmak türlü nedenlerden dolayı gerçekten çok zor (fiziksel anlamda değil). ama çalışmak zorunda olduğumuz para kazanma zorunluluğumuzda bi gerçek.bu yüzden internette takılırken günlük max 30dk ayırarak para kazanabilirsiniz harçlığınızı çıkarabilirsiniz.

    şimdi gelelim sisteme.mantık çok basit üye olacaksınız ve 5 er 30ar saniyelik reklam sitelerine tıklayıp para kazancaksınız.başlangıçta 30 ile 40 arası değişiyor bu reklam sayıları daha sonra düzenli tıkladıkça bu rakam 4 5 katı artıyor hemde standart üye olsanız dahi.yani para verip premium falan satın almadan 15 20 günde 200 küsür reklama tıklama şansınız oluyor.ne kadar reklam o kadarda para demek.reklam tıklamanın dışında referans sistemi var arkadaşlarınıza referans linkinizi verip üye yaptığınızda günlük kazancınız artıyor.bir de bot olarak referanslar var onlarıda satın alıyosunuz alırsanız o da günde belli mktarda reklama tıklıyor otomatik olarak günlük kazanç artıyor.mantığı böyle özetle.

    benim 1 aydan fazla oldu siteye üye olalı hiç para falan da yatırmadım siteye sadece reklam tıklayarak günlük kazancım şuan 0.60 dolar.30 la çarptığımızda 18 dolar aylık eder.e hiç yatırım yapmadan fazla emek harcamadan aylık 54 lira kesinlikle az değil.

    başlangıcı biraz zordur yani kazanç sizi başta tatmin etmeyecek ama sabırla günde 20 dakika ayırın tıkladığınız reklam sayısı hergün artacaktır.

    dediğim gibi beyler ben yavşak bi adam değilim hem siz faydalanın hem ben diye konuyu açtım.ilginizi çektiyse aşağıdaki linkten üye olun.detaylarla ilgili sorunuz olursa özelden yazarsınız

    http://wad.ojooo.com/register.php?ref=Gilmour13
    ···
   tümünü göster